• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin.rs

08.08.2019

14:01

(VIDEO) CRNOGORSKI DAVLJENIK IZ PLIĆAKA - Urnebesni prilog o "spontanom" spašavanju usijao društvene mreže

Live TV

(VIDEO) CRNOGORSKI DAVLJENIK IZ PLIĆAKA - Urnebesni prilog o "spontanom" spašavanju usijao društvene mreže

Podeli vest

Da je spasilac biti lako, spasilac bi bio svako!

Ozbiljna priča o službi spašavanja na crnogorskom primorju se na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter, pretvorila u urnebesnu sprdnju.

Radi se o snimku na kom novinarka pravi prilog o spasilačkoj službi sa jedne crnogorske plaže, a dok njen sagovornik govori o ozbiljnosti i dužnostima koje sa sobom nosi posao spasioca, dešava se pomalo komična situacija.

Foto: PrintScreen Facebook

 

(TVIN) DA LI STE ČULI ZA KNJIGE OD JAGNJEĆEG FETUSA I SLONOVOG IZMETA? Pogledajte šta smo pronašli u Muzeju knjiga u Beogradu!

Naime, dok traje snimanje priloga počinje i sama akcija spasavanja, jer se navodno u vodi nalazi davljenik. Sve bi apsolutno bilo u redu da se davljenik nije nalazio u plićaku.

Da li ovaj snimak plod loše režije ili autentično spašavanje, prosudite sami.

 

BONUS VIDEO:

(VIDEO) IZVOZAO POLICAJCE U POTERI! Motorista elegantno nasamario organe reda i pobegao!       

 

(TVIN) TVIN PAPARACO - VRELA I MOKRA! Ljupka Stević na bazenu pokazala čime raspolaže!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija