• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gaji'

13.08.2019

17:00

(TVIN PAPARACO) KIJA KOCKAR U VLAŽNOJ AKCIJI! Pevačica naučila da vozi kanu i traži puste plaže u Crnoj Gori!

Live TV

(TVIN PAPARACO) KIJA KOCKAR U VLAŽNOJ AKCIJI! Pevačica naučila da vozi kanu i traži puste plaže u Crnoj Gori!

Podeli vest

Kija Kockar provodi leto u Crnoj Gori radno i paradno - skoro svako veče nastupa, a danju se izležava i sunča, ali ima vremena i da nauči nešto novo. Tako smo pevačicu i pobednicu "Zadruge 1" zatekli kako u Donjoj Lastvi kod Tivta vozi kanu

Iako je u početku bilo povuci-potegni, Kija je vrlo brzo ušla u štos i počela da vesla kao profesionalac. Momci koji rade na toj plaži otkrili su nam da rijaliti zvezda svakog jutra vesla dva-tri sata!

Foto: informer

- Kija je prvi put sela u kanu iz znatiželje, čisto da proba, ali kad je počela da vesla, to joj se veoma svidelo. Rekla nam je da joj je to idealna zamena za vežbanje u teretani i dodala da će sad moći, kad god poželi, da vesla do zabačenih plaža i da se osami. Navikli smo na njenu rutinu - čim se probudi, ona pliva pola sata, zatim doručkuje na terasi i onda je spremna za akciju na kanuu - priča ovaj radnik i dodaje:

- Iako je ova plaža privatna, ona ne može potpuno da se opusti jer joj fanovi često prilaze da se slikaju i razgovaraju s njom. Zato Kija svakog jutra sedne u kanu i odvesla se gde poželi. Ne znam da li je nudista, pa možda želi da se sunča bez kupaćeg. Bilo mi je glupo to da je pitam - završava kroz smeh radnik.

Foto: informer

Kija nam je rekla da je zavolela vožnju kanuom i otkrila u koje je sve svrhe koristi.

- Vožnja kanuom zamenjuje dobar trening u teretani! Tako vežbam i ruke i noge, sve što treba! Iskreno, ponekad sednem u kanu i nemam pojma gde vozim. Opustim se i čim negde vidim dobru divlju plažu, ja zastanem. Pazi da ti ne kažem da li se tamo sunčam bez kupaćeg, pa da sve paparace navučem sebi na grbaču - rekla nam je Kockareva kroz smeh.

Useljava se kod dečka

Kija Kockar trebalo bi ovih dana da se preseli kod dečka Miloša Čave Dimitrijevića. Ona već neko vreme uživa u ljubavi sa bivšim fudbalerom Crvene zvezde, pa su nedavno odlučili da ona sa Zvezdare pređe kod njega na Dedinje. Pobednica "Zadruge 1" i dalje je rezervisana kada priča o ljubavnom životu.

Foto: informer

Kija u;i da vesla

- O emotivnom stanju neću ništa da pričam. Taj deo ljubomorno čuvam za sebe, mislim da imam pravo na to. Uvek kada sam nešto pričala, izbaksuzirala sam, tako da se sada branim ćutanjem i osmehom - rekla je Kija.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sanja

pre 4 godine

Bas je paparaco????!!!!ona sve placa da bi se stalno nesto pisalo jer je zaboravljena.A da bas svako vece nastupa i to bas ne verujem.Peva na plej bek i niko je nece!!!!!!!

bradonja

pre 4 godine

Gospodo iz informera, ovo plovilo o kome govorite, kako je devojka naucila da ga pokrece, zove se kajak a ne kanu. Da li je moguce da objavljujete takve tekstove. Pozdrav

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija