• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Instagram

14.08.2019

12:33

(VIDEO) NADA TOPČAGIĆ OSVAJA INSTAGRAM! Rukice gore, nogice gore, idemo u Pranjane!

Live TV

(VIDEO) NADA TOPČAGIĆ OSVAJA INSTAGRAM! Rukice gore, nogice gore, idemo u Pranjane!

Podeli vest

Da je život javnih ličnosti nemoguć bez praćenja trendova, odavno je poznato, ali nema ništa slađe nego kad legende 80-ih krenu ukorak s vremenom, Tako je pevačica narodne muzike Nada Topčagić postala aktivna na Instagramu, a ovu društvenu mrežu iskoristila je za promociju svog nastupa u Pranjanima

Ipak, Nada je još zelena u digitalnom svetu, pa je svoj post pustila nemontiran, tako da se na samom početku čuje glas snimateljke, koja joj izgovara "Sad"!

Nada se "spontano" okreće u pravcu kamere i poziva svoje obožavaoce na nastup na festivalu violine u Pranjanima.

Naravno, i ovog puta je bilo neizbežno njeno "Idemo, rukice gore, nogice gore", što svemu daje prilično zabavan karakter...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija