• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Rebić

15.08.2019

12:42

(VIDEO) PIVOM DOČEKUJEMO GOSTE NA AERODROMU! Svaki putnik aerodroma "Nikola Tesla" dobija poklon Beer festa!

Live TV

(VIDEO) PIVOM DOČEKUJEMO GOSTE NA AERODROMU! Svaki putnik aerodroma "Nikola Tesla" dobija poklon Beer festa!

Podeli vest

U sklopu promocije "Belgrade Beer Festa“, na Aerodromu "Nikola Tesla“ će od 15. do 19. avgusta biti organizovana dobrodošlica za sve goste Beograda – u obezbeđivano-restriktivnoj zoni, holu za preuzimanje prtljaga, biće postavljen štand sa točilicama iz kojih će se turistima točiti besplatno pivo srpskih kraft pivara

Ovo će biti jedinstveni poziv turistima da svako veče dođu na beogradsko Ušće i uživaju sa desetinama hiljada ljudi u atmosferi koja može da se doživi samo na "Beer festu“, ističu organizatori.

Početak akcije obeležiće događaj sutra, u 11.30 sati, kada će muzičari koji nastupaju na Beer Festu, Dragi Jelić, Marko Louis, Inspektor Blaža, Aca Seltik, Ida Prester, točiti pivo.

"Begrade Beer Fest" je najposećeniji muzičko-pivski festival u jugoistočnoj Evropi i samim tim jedna od manifestacija koja na najbolji način predstavlja Beograd i Srbiju u svetu. Već 17 godina ciljevi festivala su isti – da privlači goste iz celog sveta i da bude mesto druženja i tolerancije.

Zato je beogradski Beer Fest jedan od projekata koji se predstavlja i kroz platformu ‘Serbia creates’, koju realizuje Savet za kreativne industrije Vlade Republike Srbije“, naglašeno je u saopštenju Beogradske kulturne mreže.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija