• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.09.2019

16:15

(TV IN) NOVA BRUKA BAHATE KARLEUŠE! Pevačica udarila fotoreportera Informera u glavu!

Live TV

(TV IN) NOVA BRUKA BAHATE KARLEUŠE! Pevačica udarila fotoreportera Informera u glavu!

Podeli vest

Jelena Karleuša, u narodu poznata kao mala od skandala, junakinja porno afere sa Ognjenom Vranješom, a malo manje poznata i kao pevačica, udarila je u glavu fotoreportera Informera Zorana Sinka

Po završetku suđenja sa Ognjenom Vranješom i Svetlanom Ražnatović, Karleuša je u pratnji prijatelja Zorana Birtaševića, kao i dva advokata napustila sud vidno uznemirena, a svoje frustracije odlučila je da istrese na reporteru Informera.

Iako je fotograf Zoran Sinko ničim nije izazvao, već je samo radio svoj posao, Karleuša je nasrnula na njega pri čemu ga je udarila u lice pod izgovorom kako ne sme da joj blokira put.

Nakon njenog besramnog gesta, naš fotograf je ipak nastavio profesionalno da radi svoj posao, pa nije odreagovao na Jeleninu provokaciju. Ipak, nije mogao da sakrije šok, a nakon svega je kratko prokomentarisao:

- Ako ne može da prođe od mene, neka počne da razmišlja o dijeti - rekao je Zoran Sinko.

Foto: tvin.rs/Nevena Terzić

Karleuši ovo nije prvi put da nasrće na novinare, pošto je nedavno na groblju fizički napala još jednog fotoreportera, čak ga je i pljuvala u lice.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija