• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Društvene mreže

01.10.2019

18:54

VOZI, MIŠKO! I TATA BI, SINE! Danas je 31 godina otkako nas je napustio Pavle Vuisić, po ovome ćemo zauvek pamtiti! (VIDEO)

Live TV

VOZI, MIŠKO! I TATA BI, SINE! Danas je 31 godina otkako nas je napustio Pavle Vuisić, po ovome ćemo zauvek pamtiti! (VIDEO)

Podeli vest

Na današnji dan, pre 31 godinu preminuo je jedan od najvećih glumaca na našim prostorima, legendarni Pavle Paja Vuisić. Poznat širom bivše Jugoslavije, Paja je važio za omiljenog među publikom, ali i kolegama

Ostaće upamćen po brojnim ulogama, ali i replikama iz domaćih filmova koji se i dan-danas prepričavaju.

Jedna od serisjkih uloga koja ga je proslavila je ona u "Kamiondžijama" sa Miodragom Petrovićem Čkaljom. Javnost do skora nije ni znala da su čuveni Paja i Jare bili u svađi i nisu razgovarali tokom snimanja kultne serije.

Pavle Vuisić prezirao je komuniste, a zanimljivo je da je u testamentu naveo da želi da mu na opelu peva šest popova, ali u sebi...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija