• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Rebić

16.10.2019

16:33

DIDI JANKOVIĆ RUKU POD RUKU SA LEJDI GAGOM! Pevačica izbacila novi hit za američko tržište! (TV IN)

Live TV

DIDI JANKOVIĆ RUKU POD RUKU SA LEJDI GAGOM! Pevačica izbacila novi hit za američko tržište! (TV IN)

Podeli vest

Dijana Didi Janković neumorno radi na svojoj muzičkoj karijeri, a ekipa tvin.rs prisustvovala je svetskoj premijeri njene nove pesme "Sorry"

Didi već uveliko hara američkom scenom, a ovoga puta sarađivala je sa stranim producentima koji su napravili hitove za mnoge svetske zvezde.

- Moj tim muzičara u Americi i ja radili smo u studiju skoro mesec dana. Moram da kažem da sam i ja učestvovala u pisanju teksta i oduševljena sam! Pesmu su radili poznati producenti koji su sarađivali sa Vitni Hjuston, Rijanom i Džastin Biberom tako da je u pitanju jako ozbiljna pesma i očekujem dosta toga u svetu - rekla je pevačica.

Didi tvrdi da se pronašla na američkoj muzičkoj sceni, a uskoro će sve svoje fanove obradovati posebnim duetom. 

- Moram da otkrijem da uskoro snimam duet sa jednim od top pet repera u svetu - pohvalila se Dijana.

Iako je naziv nove pesme "Izvini", pevačica tvrdi da ni za čim u životu ne žali, a hrabrost za osvajanje američke muzičke scene pronašla je u podršci Lejdi Gage koja joj je bila vetar u leđa kada je svetska karijera u pitanju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MelG

pre 4 godine

Neka, bolje ti ostani tamo i pevaj po njihovim zurkama. Dok je muža i para biće i muzike.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija