• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Rebić

22.10.2019

12:30

GOCA UHVATILA RAŠU KAKO PIPKA DRUGU ŽENU! Pevačica vikala na supruga! (TV IN)

Live TV

GOCA UHVATILA RAŠU KAKO PIPKA DRUGU ŽENU! Pevačica vikala na supruga! (TV IN)

Podeli vest

Goca Tržan objavila je novu pesmu "Žena za jednu noć", a ekipa tvin.rs bila je na promociji i svedočila dirljivoj atmosferi, odličnoj energiji, ali i nesvakidašnjem odnosu supružnika koji je nasmejao sve prisutne

Posle brojnih vrckavih i energičnih pesama, Goca je odlučila da snimi jednu baladu za koju tvrdi da je najtužnija i najemotivnija pesma koju je objavila u svojoj dugogodišnjoj karijeri. 

- Kada su mi poslali pesmu stvarno je bila potresna, grcala sam kada sam je čula i odlučila sam da je snimim. Boli me uvo što nije moderno i boli me uvo što emocije više nisu u modi - odlučno je rekla pevačica.

U jednom trenutku tokom intervjua, Raša je kao požrtvovan i osećajan suprug doneo čašu vode Goci kako bi se osvežila posle dugotrajnih razgovora sa medijima, a nakon toga usledio je pravi šou!

- Prestani da pipaš žene osim mene, jesi ti normalan, čoveče?! Voli čovek žene i šta ćeš - našalila se Goca. 

Šalu na stranu, Goca je istakla da ima poverenja u Rašu i da u njihovom braku nema bilo kakvih zabrana. Međutim, otkrila nam je i da na početku njihove veze nije imala nameru da nosi njegov prsten na ruci. 

- On je počeo da se zabavlja sa mnom zato što se zaljubio, a ja sam htela vezu koja će da mi nahrani ego, hormone i da imam redovan se*s - bila je iskrena Tržanka. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija