• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin.rs

11.12.2019

17:30

ŠTA LI ĆE JOJ REĆI MRKA? Ana Bekuta maznula Deda Mraza! (VIDEO)

Live TV

ŠTA LI ĆE JOJ REĆI MRKA? Ana Bekuta maznula Deda Mraza! (VIDEO)

Podeli vest

Ana Bekuta u dugogodišnjoj je vezi sa socijalistom Milutinom Mrkonjićem, a njihova ljubav uvek je interesantna medijima. Međutim, ovog puta zatekli smo Anu bez dragog, a juče se u kočijama pojavila sa - Deda Mrazom

Pevačica ipak nije htela da učini ljubomornim svog Mrku, već je ovim censkim spektakom najavila svoj novogodišnji nastup. Kako kaže, odlična atmosfera u najluđoj noći je zagarantovana.

Ana je u razgovoru za Tvin.rs pričala kako joj je protekla 2019 godina, na šta je obratila najviše pažnje, ali i kakve planove ima u 2020.

Pevačica je u svom domu napravila poseban kutak samo za nju. A o čemu se radi i šta to Bekuta sprema za svoju publiku otkrijte u videu koji sledi.

BONUS VIDEO:

KOJA JE VEZA EDITE ARADINOVIĆ S NAPADAČEM NA NASTUPU MARIJE ŠERIFOVIĆ? Pevačica iskreno o svemu! (VIDEO)

VOLIM DA GLUMIM SA NATURŠČICIMA! Mima Karadžić o iskustvu u seriji Grupa! (VIDEO)

KOJU MUZIKU VOLE NAŠE ZVEZDE I GDE SLUŠAJU RADIO? Pitali smo poznate kakvu muziku vole... (VIDEO)


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija