• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Rebić

26.01.2020

19:14

KADA NESTANEM NEKA ME OGOVARAJU! Makedonska zvezda Kaliopi sprema spektakl za MAC! (TV IN)

Live TV

KADA NESTANEM NEKA ME OGOVARAJU! Makedonska zvezda Kaliopi sprema spektakl za MAC! (TV IN)

Podeli vest

Polako nam se bliži drugi muzički festival MAC koji će se održati u Areni, a jedna od specijalnih gošći biće i pevačica Kaliopi koja je danas završavala svoje poslednje pripreme pred sutrašnji nastup

Kaliopi važi za jedan od najmoćnijih glasova na našim prostorima, a njena pesma "Bato" obeležila je dugogodišnju karijeru makedonske pevačice.

Kako kaže, na svojim nastupima viđa publiku različitog uzrasta i uživa da im daruje svoje pesme i emocije koje prenosi kroz njih.

I pored toga što u svojoj dosadašnjoj karijeri nije bila negativno medijski eksponirana, već je sav svoj trud uložila u stvaranje vrhunske muzike, veruje da postoje i oni koji je ne vole i ne podržavaju.

- Moju muziku nesebično darujem i verovatno to publika oseća i zbog toga me neko voli, a neko me ne voli.  Kad nestanem nek' me ogovaraju, slobodno - rekla je Kaliopi.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija