• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Rebić

06.02.2020

14:49

NATAŠA BEKVALAC ZABRINUTA PRED KONCERT, SVE JE MANJE VREMENA! Pevačica najavljuje do sada neviđen spektakl! (TV IN)

Live TV

NATAŠA BEKVALAC ZABRINUTA PRED KONCERT, SVE JE MANJE VREMENA! Pevačica najavljuje do sada neviđen spektakl! (TV IN)

Podeli vest

Svi zaljubljeni parovi ove godine moći će da provedu 14. februar u Areni na prvom velikom koncertu Nataše Bekvalac koja je najavila šou svetskog nivoa. Ipak, pripreme se bliže kraju, a Malu Plavu polako hvata tenzija

Ovog Dana zaljubljenih Štark Arenom će odzvanjati hitovi Nataše Bekvalac, pa će svi njeni verni fanovi moći da uživaju u nekoliko sati dobre zabave.

Ipak, nije sve tako bajno, krasno i sjajno, jer nam se Nata iskreno poverila da je hvata trema i nervoza, a što se više bliži taj veliki dan oseća veliku anksioznost.

- Osećam se dobro, nisam negativna, ali kako se približava dan povećava mi se pritisak i tenzija, pogotovo što od sutra kreću aktivne probe i od sutra se svi iz svih sfera sastajemo - priznala je novosadska barbika.

Ipak, najavljuje spektakularan performans na kom će da promeni preko 100 kostima na kojima je radila njena rođena sestra i kreatorka Kristina Bekvalac, a kako kaže, na vreme je počela da trenira, jer će joj za 14. februar biti potrebna velika kondicija.

- Treniram kao zver, ali ovo nije samo muzički spektakl, već i modna senzacija, jer moja Kristina već pet meseci radi na kostimima - rekla je Bekvalčeva. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija