• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin.rs

29.02.2020

19:52

NEKADA JE ŽARILA DOMAĆOM FILMSKOM SCENOM, A SADA ODBIJA ULOGE! Mirjanu Joković odale koleginice, ona pokušala da ih ućutka! (TV IN)

Live TV

NEKADA JE ŽARILA DOMAĆOM FILMSKOM SCENOM, A SADA ODBIJA ULOGE! Mirjanu Joković odale koleginice, ona pokušala da ih ućutka! (TV IN)

Podeli vest

Mirjana Joković već dugi niz godina živi u Americi gde predaje glumu. Iako je neizmerni talenat kada je ovaj posao u pitanju, posvetila se pedagogiji, ali u Srbiju se vratila jednim lepšim povodom, na sreću svih njenih obožavatelja

Mirjana tvrdi da nije napustila Srbiju jer je bila nezadovoljna, već su se tako poklopile kockice zbog kojih je završila u Kaliforniji. 

U Americi je otkrila svoj životni poziv i ljubav prema predavanju, a gluma sama po sebi pala je u drugi plan.

Njene koleginice i saradnice na novom projektu, filmu "Easy land", otkrile su zašto Jokovićeve više nema u filmovima i pozorištima.

ANGELLINA PRVI PUT OTVORENO - LUNA SE PROBIJA NA HARIZMU, A KIJA JE ROĐENA DA BUDE ZVEZDA! Evo kako je pevačica ocenjivala u novom VIP Covering-u! (TV IN)

(HIT VIDEO) OVAKO AVGANISTANAC PEVA CECIN HIT! Pet minuta slave vas pita da završite reči pesme Beograd, evo kakvi ste bili!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija