• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin.rs

29.05.2020

15:58

JEDAN OD NAJBOLJIH U SVOM POSLU! Dejan Milićević o reklami za HIT Informer (Video)

Live TV

JEDAN OD NAJBOLJIH U SVOM POSLU! Dejan Milićević o reklami za HIT Informer (Video)

Podeli vest

Na snimanju reklame za Hit Informer razgovarali smo i sa jednim od najboljih u svom poslu Dejanom Milićevićem. Ovaj poznati režiser i modni fotograf otkriva nam detelje reklame

Milićević keže da nikad do sada nije sarađivao sa pevačicom Katarinom Grujić, ali dodaje da unapred zna de će sve biti fantastično u šta se ne može ni da posumnja kada su u pitanju ovakvi profesionalci.

- S Katarinom Grujić radim prvi put, meni je čast i zadovoljstvo da je ugostim i da snimimo divnu i lepu najavu za novi magazin HIT - rekao je Milićević.

BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO! Katarina Grujić na snimanju reklame za HIT Informer (Video)

ANASTASIJA HOĆE PRINCA! Evo i kakvog!

MATEJA PROGOVORIO O KAĆI GRUJIĆ! Zbog nje se svađao sa Tarom, a sada ponovo... Simova će poludeti kada čuje o čemu su zadrugari pričali!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija