• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.06.2020

16:38

PRISTIGLI GOSTI NA SLAVLJE DARKA LAZIĆA! Evo šta je Milica Pavlović poklonila malom Alekseju za krštenje!

Live TV

PRISTIGLI GOSTI NA SLAVLJE DARKA LAZIĆA! Evo šta je Milica Pavlović poklonila malom Alekseju za krštenje!

Podeli vest

Otvorila se

Pevač Darko Lazić slavi rođendan i krštenje sina Alekseja u luskuznom hotelu u Rumi, a potrudio se da na ovaj dan sve bude savršeno.

Marina Gagić i Darko uložili su veliki trud, pa tako na ulazu u hotel vidimo plavo-zlatne balone, a čitav događaj snima i dron. Takođe, veliki vo se peče ispred hotela.

DARKO LAZIĆ KRSTIO SVOG NASLEDNIKA! Mali Aleksej bio je zbunjen, ali raspoložen!

Ispred hotela svim gostima mere temperaturu, kako bi proverili da li su svi zdravi.

Od poznatih prva je stigla Milica Pavlović koja je na poklon donela kovertu. Korone se ne plaši, a večeras će posle slavlja nastaviti žurku u Beogradu na splavu Port, gde ima zakazan nastup.

- Šta da im poželim, sve imaju u životu. Samo nek ih zdravlje služi. Samo neka se nastavi ovako - poželela im je pevačica.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija