• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: CdM

25.10.2020

14:00

ZAVIRITE U NAJLEPŠI PARK NA SVETU - Četiri miliona plavih cvetova pleni lepotom

Live TV

ZAVIRITE U NAJLEPŠI PARK NA SVETU - Četiri miliona plavih cvetova pleni lepotom

Podeli vest

Japan je inače prepoznatljiv po cvetovima sakure, a u parku Hitachi u Ibarakiju svake godine procveta četiri milona sićušnih plavih cvetova koji podsećaju na malene plave vile

Upravo tada park izgleda magično i pleni posebnom lepotom.

Na tom mestu se nalazi oko 4,5 miliona procvetalih cvetova koji pružaju najljepši pogled i najbolje mesto za fotografisanje.

Plava cvetna idila prekrila je i obasjala park Hitachi u Ibarakiju, a ovi cvetovi imaju nadimak “dečije plave oči”, a oni cvetaju krajem aprila i onda postepeno gube boju.

S obzirom na to da ima puno cveća i da je reč o zaista velikom parku, gotovo je nemoguće napraviti savršenu fotografiju koja bi obuhvatila celi prostor i dočarala neverovatnu lepotu kao što to može poseta uživo. Do ovog čarobnog mesta možete doći vozom od Tokija, piše Bright Side.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija