• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin.rs

03.03.2020

14:20

(EKSKLUZIVNI VIDEO) GRUPA HARIKEJN PORUČUJE - Možda ne pobedimo, ali bićemo najlepše na Evroviziji!

Live TV

(EKSKLUZIVNI VIDEO) GRUPA HARIKEJN PORUČUJE - Možda ne pobedimo, ali bićemo najlepše na Evroviziji!

Podeli vest

Sanja, Ivana i Ksenija iz grupe "Harikejn" kažu da su ponosne što će predstavljati Srbiju u Roderdamu maja ova godine na pesmi Evrovizije

Predstavnice Srbije na Evrosongu nadaju se trijumfu i poručuju da će biti najlepše na tom takmičenju. Ksenija Knežević, Ivana Nikolić i Sanja Vučić posetile su redakciju Informera i prenele nam prve utiske sa Beovizije, na kojoj su u nedelju uveče ubedljivo trijumfovale sa pesmom "Hasta la vista". 

BONUS VIDEO:

POBEDNICE BEOVIZIJE U INFORMERU! Grupa Harikejn slavila s nama dan nakon trijumfa! (VIDEO)

ANA NIKOLIĆ ODLEPILA NA KIJIN VRELI PLES! Pevačica oduševljena kako Kockareva đuska uz njen hit! (Video)

ANGELLINA PRVI PUT OTVORENO - LUNA SE PROBIJA NA HARIZMU, A KIJA JE ROĐENA DA BUDE ZVEZDA! Evo kako je pevačica ocenjivala u novom VIP Covering-u! (TV IN)

PRATITE NAS I NA YOUTUBE KANALU




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako Vučić spasava Srbiju?
Kolumne

Kako Vučić spasava Srbiju?

Evo jednog malo drugačijeg i šireg pogleda na protekle izbore na kojima su ubedljivo pobedili predsednik Vučić i SNS. U senci izbora 2024. godine, stoji delovanje kolektivnog zapada. Ili, izbori 2024. stoje pod senkom delovanja zapada.

04.06.2024

10:57

Hronika

Robija za pokušaj ubistva ispred kockarnice u Novom Sadu! Osuđeni nudio da zameni kaznu sa prijateljem jer mu ga je žao
Hronika

Robija za pokušaj ubistva ispred kockarnice u Novom Sadu! Osuđeni nudio da zameni kaznu sa prijateljem jer mu ga je žao

Viši sud u Novom Sadu osudio je Aleksandar Kovača (28) iz Kule i Lazara Pantića (29) iz Novog Sada na deset odnosno 12 godina zatvora jer su 13. aprila 2022. godine ispred kockarnice na Bulevaru oslobođenja pokušali da ubiju Aleksandra Tokareka (39) iz Kule. Osuđen je i Radoslav Radulović (27) na 10 meseci kućnog zatvora, zbog pomaganja nakon zločina.

04.06.2024

09:26

Sport

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija