• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink TV

22.03.2020

20:00

KAD JE IZAŠLA ODMAH SE POJE*ALA, A GLUMILA JOJ DRUGARICU, SRAMOTA! Maja oplela po Koraćevoj, prštale prozivke! (Video)

Live TV

KAD JE IZAŠLA ODMAH SE POJE*ALA, A GLUMILA JOJ DRUGARICU, SRAMOTA! Maja oplela po Koraćevoj, prštale prozivke! (Video)

Podeli vest

Večite rivalke

Maja Marinković ne štedi reči kada je Ana Korać u pitanju, pa je tako opet obilaznom stazicom došla na temu svoje suparnice.

Marinkovićeva je našla način da spomene Anin nemoralni čin, kada je spavala sa oženjenim muškarcem, inače suprugom svoje tada jako bliske prijateljice Kristine Kockar.

TI SI MONSTRUOZNA KU*VETINA! Miljana dovela Koraćevu do suza! David pocrveneo u sekundi, pa skočio preko stola! (Video)

Podsetimo se da je Kija otkrila za Informer kako joj je Slobodan priznao da je bio intiman sa Koraćevom, te joj objasnio sve u detalje.

(VIDEO) ANA JE KRIVA ZA MOJ RAZVOD! Šok intervju Kije Kockar - POZAJMLJIVALA JE NOVAC OD MENE, dok je UHODILA SLOBU! Otkrila sve o PRLJAVOM POSLU kojim se Koraćeva bavi

KIJA NAPOKON NAPUSTILA IZOLACIJU, A EVO I GDE SE UPUTILA! Pevačica blista i tokom pandemije, uživa u karantinu! (Video)

GRCALI U SUZAMA, NASTAO OPŠTI HAOS! Ana i David jecali zbog Kulićeve! (Video)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija