• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink TV

26.03.2020

11:14

ŠOKANTNO PRIZNANJE: TARA BILA SA MATEJOM SAMO IZ OSVETE, A ON SA VEŠTICOM DA BI UŠAO U RIJALITI! Zadrugari izneli sav prljav veš! (Video)

Live TV

ŠOKANTNO PRIZNANJE: TARA BILA SA MATEJOM SAMO IZ OSVETE, A ON SA VEŠTICOM DA BI UŠAO U RIJALITI! Zadrugari izneli sav prljav veš! (Video)

Podeli vest

Sve je bila laž

Tokom sinoćne svađe za crnim stolom, Tara i Mateja priznali su ono što niko od nas nije mogao ni da nasluti.

Čini se da je njihova ljubav bila samo farsa iz koje je svako imao neku korist, iako se činilo da su zaljubljeni do ušiju.

UDARALA GA KRVNIČKI I RUKAMA I NOGAMA, PRISILNO JE IZNOSILI IZ SOBE! Tara ponovo fizički nasrnula na Mateju, David je nije pušta iz ruku! (Video)

Matijević je ispričao kako mu je Tara sama priznala da je sa njim bila isključivo iz osvete prema Anđeli Veštici koja ju je, kako tvrdi, krvnički pretukla i ošišala.

S druge strane, Simova je istakla kako joj je bivši momak rekao ispod pokrivača da je sa Anđelom bio isključivo da ne bi ušao kako potpuni anonimus u Zadrugu. 

DILERI SU GA TUKLI BOKSEROM PO GLAVI, RASCOPALI MU MOZAK! Andrej je trebao da te ostavi da crkneš! Anabela poludela, pa navalila na Gagija! (Video)

AKO ĆEŠ DA SE PONAŠAŠ KAO ŽIVOTINJA ONDA PLAČI, NE INTERESUJE ME! Miljković opleo po Anabeli, Luna ćutala! (Video)

NIKO SE NIKAD NIJE UGOJIO KAO DRAGANA! Edo se podsmevao liniji svoje ljubavnice! (Video)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!

Nastavlja se Kurtijev fašistički teror. Kurtijeva fašistička policija je 20.5.2024. sa puškama i pancirima upala u ekspoziture Banke poštanske štedionice (BPŠ) u Severnoj Mitrovici, Leposaviću, Zvečanu i Zubinom Potoku, i opljačkala ih! Kukavica Kurti se plaši i Vučićeve senke, pa je Kurti sačekao da predsednik Vučić ode u SAD, i tek onda „uhapsio“ ekspoziture BPŠ. Fašista Kurti već godinama „hapsi“ i srpske apoteke i bakalnice.

21.05.2024

17:02

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija