• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink TV

07.04.2020

10:30

ANA I DAVID PRED RASKIDOM? Dragojević poludeo kada je čuo da mu verenica flertuje sa Karićem! (Video)

Live TV

ANA I DAVID PRED RASKIDOM? Dragojević poludeo kada je čuo da mu verenica flertuje sa Karićem! (Video)

Podeli vest

Sve zbog jednog selfija

Juče su se zadrugarke fotografisale za uskršnji kalendar, a Stefan Karić bio je zadužen za slikanje.

Dok je slikao Anu Korać njih dvoje su se našalili, jer se Stefanova senka videla na Aninoj slici na šta je ona prokomentarisala kako bi mogli da se taguju na Instagramu. 

Cela ova situacija delovala je kao mali flert s obzirom na to da su njih dvoje bili u intimnoj "kombinaciji" pre nego što je Koraćeva ušla u prošlu sezonu rijalitija.

SKANDAL U ZADRUZI! TRESLA SE GOVORNICA TOKOM NJIHOVOG RAZGOVORA! Nakon višemesečne neizvesnosti, pristala je na poziv! (Video)

Ana je naravno dobila pitanje koje se odnosi na ovu temu, a David je potpuno poludeo kada je čuo za ovu situaciju i kao svaki požrtvovan muškarac, burno reagovao.

- Nemoj da mi se ku*čiš sad - rekla je Ana Davidu nakon čega se on više nije oglašavao, već je otišao u radionicu kako bi samovao dok se njegova verenica smeška i druži sa ostalim ukućanima.

Anketa

DOK SE ONA JE*AVA NAPOLJU SA BIVŠIM DEČKOM, JA OVDE CVETAM OD LJUBAVI! Čekala je da napravim s*anje da me šutne! Matora u rasulu! (Video)

SEKSI ZADRUGARKA POMERA PAMET! Iva pozirala polugola pred Karićem, on je fotografisao! (Video)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija