• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Društvene mreže

12.07.2021

15:17

TO SE NE RADI! Devojka objavila snimak, pa napadnuta šokantnim komentarima: PRE BIH SE UDAVILA U OKEANU NEGO... /VIDEO/

printscreen

Live TV

TO SE NE RADI! Devojka objavila snimak, pa napadnuta šokantnim komentarima: PRE BIH SE UDAVILA U OKEANU NEGO... /VIDEO/

Podeli vest

Video kako prosi svog dečka je podelila na svom TikToku, gde je pregledan više od 10 miliona puta

Mnoge devojke maštaju o činu prosidbe, tradicionalnom i romantičnom trenutku kada njihov voljeni muškarac klekne na kolena uz čuvenu rečenicu: Da li želiš da se udaš za mene?

Ukabed Šajbani se odlučila na nesvakidašnji, hrabar potez - zaprosila je svog momka, a srećni trenutak podelila je na Tik Toku.

Ona je svog dečka upoznala preko Tindera, a nakon što su počeli da se zabavljaju, samo nakon tri meseca odlučila je da ona njega zaprosi.

- Upoznali smo se u martu na Tinderu. Naša veza je stvarno nešto posebno, toliko mi znači. Svaki dan imam leptiriće u stomaku zbog njega. Odnosi se prema meni kao prema kraljici. Pa zašto se ne bismo verili? - objašnjava devojka u videu, a nakon što ga je zaprosila, on je naravno odmah pristao, iako mu je pokvarila planove, jer je on želeo nju da zaprosi.

Međutim, nakon objave usledili su brutalni komentari.

- Devojka to ne radi, nekako sam kroz ekran osetila njegovu sramotu - napisala je jedna osoba, a druga dodala da kada su ovakve stvari u pitanju, nije feministkinja.

- Zadržimo tradicionalni način na koji momak pita devojku da se uda za njega, a ne obrnuto - rekla je treća osoba.

"Izgleda kao da je sramota", glasio je još jedan komentar, dok je jedna žena bila surovija, napisavši da bi se pre udavila u Okeanu, nego zaprosila momka.

Ipak, sreću ove devojke ništa ne može da poremeti, jer je i njen dečko presrećan zbog čina koji mu je priredila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija