• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo / Društvene mreže

10.08.2021

08:06

OČISTITE TUŠ KABINU KAO NA REKLAMI! Potrebno vam je samo tri stvari, a staklo će blistati kao nikada do sad! /VIDEO/

Live TV

OČISTITE TUŠ KABINU KAO NA REKLAMI! Potrebno vam je samo tri stvari, a staklo će blistati kao nikada do sad! /VIDEO/

Podeli vest

Čišćenje stakla na tuš kabini za tili čas, bez muke, a izgledaće kao nova

Čišćenje tuš kabine, pranje kade, ribanje slavina... Sve su to poslovi koje moramo da obavimo, ali nas pomalo "smaraju" i oduzimaju nam vreme. Zato su dobri trikovi za čišćenje zlata vredni, a ovo je jedan od njih!

Emi Rašel pokazala je trik za čišćenje stakla u kupatilu koji već ima 1,6 miliona pregleda. Najpre je isprobala jedan popularni trik i objasnila da ne radi! Ako pomešate sirće i deterdžent za sudove, a onda time prskate staklo, pa brišete krpom, samo ćete potrošiti previše vremena a rezultat neće biti toliko dobar.

Međutim, ako istu mešavinu stavite u kuhinjski sunđer s drškom, i prelazite njime direktno po staklu tuš kabine, bićete oduševljeni!

- Ovaj trik zaista radi! Probala sam sa sprej bocom i to je potpuno gubljenje vremena. Onda mi je palo na pamet da stavim tečnost u sunđer s drškom. Radi brzo i sve blista - rekla je ona.

Pogledajte video, u komentarima ljudi ne kriju oduševljenje:

- OK, upravo sam ovo probala i promenilo mi je život. Pranje tuš kabine nikada nije bilo ovako lako - napisala joj je jedna devojka.

- Šest godina živim u ovom stanu i kupatilo mi nikada nije bilo čistije nego sada -napisala je druga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija