• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.05.2022

18:00

BELIVUKU GENETIKA ODREDILA SUDBINU UBICE, ŠARIĆ INTELIGENCIJOM ŽELEO DOMINACIJU... Otkrivamo da li je bilo ZAPISANO da će postati NAJBRUTALNIJI KRIMINALCI!

printscreen

Live TV

BELIVUKU GENETIKA ODREDILA SUDBINU UBICE, ŠARIĆ INTELIGENCIJOM ŽELEO DOMINACIJU... Otkrivamo da li je bilo ZAPISANO da će postati NAJBRUTALNIJI KRIMINALCI!

Podeli vest

Ekskluzivno u emisiji "Takav ti je horoskop" astrolog Srđan Stojić otkriva prava lica kriminalaca današnjica!

Veljko Belivuk

Foto: printscreen

- Njegov horoskop je mnogo težak, jedan od najtežih koji sam video u poslednje vreme. On je jednostavno predodređen, rođen, genetska predispozicija mu je prikazana da se bavi tako nekim stvarima. Muška genetika koja je nekada ubijala, ratovala, klala i on je to nasledio. Čovek koji ne može da izdrži da ne uradi nešto loše. On je takođe osoba koja nema osećaja za druge ljude, uživa u tome da muči i nio on sam ne zna šta će mu pasti na pamet. Kako ide vreme sve će mu biti teže i teže. Da mu se nije desilo da su ga uhapsili nešto drugo bi mu se desilo, da li je to bolest, neko ranjavanje, ili možda smrt, ali on se po njegovom horoskopu spasao smrti time što je otišao u zatvor - komentariše astrolog Srđan Stojić. 

Marko Miljković 

Foto: printscreen

- Miljković je verovatno kao mlađi bio mnogo nežniji mnogo suptilniji i normalniji. Da nije ušao u ovu priču on bi bio neki običan kriminalac, lažov, prevarant. On je u odnosu sa Belivukom želeo da se pokaže, iskaže kako je on može da bude još bolji, još jači i brutalniji od Belivuka  i on je bio taj glavni - otkriva astrolog. 

Darko Šarić 

Foto: printscreen

- Čovek koji negde nije spreman da ubija, da prebije, pretuče. On je više prevarant, ili da nešto ukrade, slaže , ali nije krvoločna zver. On je neko ko svoji mozgom i intiligencijom želi da bude bolji od drugih. Jeste on napravio veliki novac i tu veliku imperiju zahvaljujući kriminalu, ali on je čovek koji će jako dugo provesti iz rešetaka. Drži puno tajni u sebi i tek će se otkriti velike tajne koje on zna. Ima tu potrebu da ćuti i navede ljude na drugu stranu, a da onu pravu stranu sakrije. Kriminalac u belim rukavicama - istakao je astrolog Stojić. 

Luka Bojović 

Foto: printscreen

- Težak kriminalac, teška osoba, spreman da ubije, da pretuče, nasilnički nastrojen. Osoba koja ne može bez toga, ali on zna da bude kvaran da radi iza leđa, kada se najmanje nadaš on te ubode. Jako je opasan, lukav. Međutim on ima manire gospotina i zna da bude džentlmen, fin, kulturan, ali to je samo jedan deo njegove ličnosti - priča astrolog.

Milorad Ulemek - Legija

Foto: printscreen

- Prvo krenu kao vojnik i to mu je dobro išlo, sve dok je bio takav on je bio dobar. Međutim njega je povukao novac, bogadstvo, uspeh, moć. Kada je prešao na krimogenu stranu on nije mogao da se zaustavi jer je i tu želeo da bude prvi i glavni, jedini. Čovek koji je beskrupolozan, neko ko ne razmišlja da li će nekoga osakatiti, ubiti. Njegov horoskop je čist horoskop vojnika i da je na tome ostao bio bi na slobodi i dan danas - zaključuje astrolog Srđan Stojić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ŠOK SAZNANJE - MILOŠ BIKOVIĆ SE ŽENI DO KRAJA GODINE!
Live TV

ŠOK SAZNANJE - MILOŠ BIKOVIĆ SE ŽENI DO KRAJA GODINE!

Oni su naši poznati glumci zbog kojih ženama zastaje dah, a ovo su njihove natalne karte. Ekskluzivno u emisiji "Takav ti je horoskop" astrolog Srđan Stojić otkriva kakve su ličnosti Miloš Biković, Milan Marić, Miodrag Radonjić, Viktor Savić i Aleksandar Radojičić!

11.04.2022

18:00

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija