• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

22.06.2023

13:23

CECA MI TRAŽI DA JOJ PEVAM PESME DRAGANE MIRKOVIĆ! Aleksandra Dabić na Informer TV otkrila najsočnije detalje!

Informer TV

Live TV

CECA MI TRAŽI DA JOJ PEVAM PESME DRAGANE MIRKOVIĆ! Aleksandra Dabić na Informer TV otkrila najsočnije detalje!

Podeli vest

Pevačica Aleksandra Dabić bila je gošća Dijane Ilić, zamenice urednika rubrike Džet set, u jutarnjem programu na Informer televiziji gde je govorila na brojne estradne teme.

Aleksandra Dabić istakla se u takmičenju "Prvi glas Srbije", a odmah na samom početku, pevačica poznata po zavidnim pevačkim sposobnostima, osvrnula se na ovo životno iskustvo:

- Ja sam u "Prvi glas Srbije" došla kao dete iz Leskovca. Bila sam student francuskog jezika. Imala sam devojački san koji sam tim talent šou-programom ostvarila. Pored toga, takmičila sam se i u "Zvezdama Granda" gde sam završila kao četvrtfinalista. Bila sam u top 16 i preponosna sam na to.

Iako već čitavu deceniju na sceni, Aleksandra, čini se, još uvek nije "ubola" hit:

Foto: Informer TV

Aleksanda Dabić gošća jutarnjeg programa Informer TV

- Nije mi se desio još uvek hit. Do sada sam snimila 10 pesama, ali radim na tome. U poslednjih godinu dana sam izbacila tri pesme, jedna od njih je i "Ranjena zver".

Takmičenje u kom se proslavila iznedrilo je dve uspešne pevačice sa sjajnim karijerama, Saru Jovanović i Nevenu Božović, a šta o njima i njihovom navodnom sukobu, o kome se naširoko pisalo, kaže Dabićeva:

- Nisam ispratila sukob, ali sam u kontaktu sa njima preko mreža. Njih dve doživele su veliki uspeh. S' druge strane, ja se sebi divim. Moji roditelji nisu uticajni, nisam se udala bogato, nemam sponzora. Sve sam postigla svojim radom.

Foto: Informer TV

Aleksandra Dabić

Aleksandra se neretko u medijima pojavljivala i kao "omiljena pevačica Cece Ražnatović", o kojoj ima samo reči hvale, a sada je otkrila i da folk zvezda, na svojim proslava, pored akuelnih numera, te svojih pesama, voli da čuje i hitove Dragane Mirković.

- Nas dve smo se upoznale na jednoj privatnoj proslavi. Prišla mi je i tražila mi broj. Ona je vrlo odmerena osoba. Pevala sam i na Veljkovoj svadbi. Ogromna mi je bila čast! Uvek smo bili maksimalno ispoštovani i nadam se da će se ta saradnja nastaviti - kazala je Aleksandra, pa nastavila:

Foto: Informer TV

Aleksandra Dabić

- Ceca voli narodnu muziku i voli kada pevam njene pesme, posebno iz devedesetih godina. S' druge strane, voli i aktulne hitove, pa čak i numere Dragane Mirković. Sećam se da smo "Pitaju me u mom kraju" pevale zajedno.

Primetno je da se njen fizički izgled umnogome promenio otkako se pojavila na sceni, a Aleksandra je sada otkrila i kojim estetskim korekcijama se podvrgla:

- Uradila sam nos pre tri godine zbog devijacije. Jako sam loše disala, maltene na usta. Našla sam na dobrog hirurga i odlučila sam se na to. Ljudi to i ne primećuju, primete samo da sam se prolepšala. Značajno sam i smršala. Poslednjih godina sam se okružila ljudima koji će da me unaprede. Radila sam i na svom glasu. Nisam htla da me "tezga" upropasti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DAVIDSON ALBERT

pre 10 meseci

Pozdrav svima, svima onima kojih se to možda tiče, ovdje sam da podijelim opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio svoju financijsku slobodu od g. Davidsona Alberta. Dobio sam njegov kontakt od kolege na poslu i pokušao sam s njim, uvijek ću mu biti zahvalan što mi je pomogao da dobijem osigurani zajam kojim sam riješio svoje financijske probleme. Ako ste zainteresirani za dobivanje kredita, možete ga kontaktirati putem e-pošte: davidsonalbertloan@gmail.com

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija