• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.06.2023

18:30

POTREBAN MI JE ŠATOR! Ivana Korab u Informerovoj emisiji "Hit" otkrila koliko se ugojila nakon drugog porođaja!

printscreen

Live TV

POTREBAN MI JE ŠATOR! Ivana Korab u Informerovoj emisiji "Hit" otkrila koliko se ugojila nakon drugog porođaja!

Podeli vest

Manekenka Ivana Korab otkrila je u intervjuu za emisiju "Hit", na televiziji Informer, koliko kilograma se ugojila nakon drugog porođaja.

U okviru manifestacije "Italijanska moda u Beogradu", u rezidenciji ambasadora Italije u Srbiji, Luke Gorgija, organizovana je revija jednog popularnog brenda, na kojoj su prisustvovale mnoge javne ličnosti.

Ovoj pravoj modnoj poslastici nije odelela ni manekenka Ivana Korab, kao ni kreator i voditelj Boško Jakovljević.

- U svetu mode sam bila od malih nogu. Moda bi trebalo da se prati, ali ne slepo. Svako bi trebalo da ima nešto svoje i prpoznatljivo - kaže Ivana Korab, na koju se nadovezao Boško Jakovljević:

- Sklon sam da razmišljam da je obična bela majica potrebna, farmerke da budu trendi, neka dobra patika ili cipela, kožna jakna i to je dovoljno.

Foto: Informer

Ivana Korab

Iako svi misle da su skupe tašne, krpice i cipele su deo modnih trendova, sa tim se baš ne slažu naše javne ličnosti. Svaka sezona nosi nešto upečatljivo, a oni nam otkrivaju šta je to što bi po njihovom mišljenju tebao biti apsolutni hit ove sezone.

- Zbog mog porođaja i debljine ja bih volela da bude aktuelan neki šator, da ja to mogu da obučem dok ne skinem višak kilograma, jer sam ja u trudnoći postala jača za nekih 16, 17, 18 kilograma - rekla je Korab.

Foto: ATA Images

Boško Jakovljević

- Hit će biti odela koja ja kreiram. Da trend bude moda koja nije skupa, ali da nije ni jeftina pa da je kupujemo i bacamo i zagađujemo okolinu. Moda ne treba da ide ispred nas, već treba da bude pomoć čoveku da se izrazi, a ne da mu nameće neke statusne simbole i da opterećuje - poentirao je voditelj i kreator Boško Jakovljević.

- Moda je prolazna, a stil je večan - rekao je čuveni Iv Sen Loran, a čemu vi ostajete dosledni, trendu ili komforu?

Emisiju "Hit" možete gledati svakog dana na televiziji Informer, od 18 do 21 čas, a vikendima specijalno izdanje sažetka svega onoga što ste mogli videti tokom nedelje.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija