• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

30.06.2023

14:04

Dodirivale su me neprikladno! Zejna Murkić na Informer TV progovorila o incidentu na nastupu, pa otkrila koliko je para uložila u "Rumbu" (VIDEO)

printscreen informer tv

Live TV

Dodirivale su me neprikladno! Zejna Murkić na Informer TV progovorila o incidentu na nastupu, pa otkrila koliko je para uložila u "Rumbu" (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica Zejna Murkić bila je gost zabavnog dela "Info Jutra" na Informer TV gde je progovorila na brojne estradne teme.

Zejnu je publika upoznala pre više od deset godina kao pevačicu grupe "Luna", da bi sa minulom "Pesmom za Evroviziju", na kojoj se predstavila temperamentom numerom "Rumba", pobrala simpatije publike širom regiona. 

O uspehu talentovane pevačice govori i činjenica da je najavljena saradnja sa francuskom grupom "Gypsy Kings", a ona je sada u razgovoru sa Dijanom Ilić otkrila detalje iste:

- Tako je, planirana je saradnja, ali je, zasad, to više do mog producenta i njihove izadavačke kuće. 

Foto: printscreen informer tv

Zejna Murkić

Proteklih meseci mnogo se spekulisalo o Zejninom honoraru, te da joj je cena nastupa "skočila" nakon performansa na izboru za srpskog predstavnika na "Evroviziji".

- Bilo je mnogo naslova na tu temu, ali većina nije dolazila od mene. S druge strane, logično je da ako uložiš mnogo novca u spot i imidž da će ti cena porasti. Ja biram gde ću da pevam i ne idem na količinu. Volim da svaki moj nastup ima kvalitet. Mnogo sam uložila u karijeru, pogotovo u nastup na "Pesmi za Evroviziju". Između 5 i 10.000 evra.

Česta tema medijskih napisa su honorari domaćih pevača na romskim svadbama, a naširoko se spekuliše da se tu zarađuju basnoslovne sume novca.

Foto: printscreen informer tv

Zejna Murkić

- Celo prošlo leto sam radila na romskim svadbama, ali to što se piše nije tačno. Drugačije je vreme bilo kada su nastupali Šaban Šaulić, Sinan Sakić, Džej... Danas imaš fiksnu svotu novca za koju pevaš. Sav bakšiš koji ti prođe kroz ruke ni ne vidiš. Taj novac ide u sef, a onda se isplaćuju muzičari kojih bude i preko dvadeset.

Upravo zavšren "Music Week" festival prošao je u znaku nekoliko incidenata kada su pevači gađani različitim predmetima, a Zejna je otkrila da li je doživela nešto slično na svojoj koži:

Foto: printscreen informer tv

 

- Tako nešto mi se nije dešavalo, ali sam imala problema sa devojkama. Dodirivale su me neprikladno na sceni. Muskarci danas znaju da to ne smeju, dok su žene mnogo agresivnije - zaključila je Zejna na Informer TV.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31