• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan DImitrijević

03.07.2023

13:29

Ana Nikolić je srpska Britni Spirs, ona je kolač koji su drugi želeli za sebe! Žana Karaklajić i Marija Milenković gošće Informer TV (VIDEO)

Miloš Rafailović

Live TV

Ana Nikolić je srpska Britni Spirs, ona je kolač koji su drugi želeli za sebe! Žana Karaklajić i Marija Milenković gošće Informer TV (VIDEO)

Podeli vest

Gošće zabavnog dela emisije "INFO DAN" kod Milija Čolića bile su novinarka i jutjuberka Žana Karaklajić i psihoterapetutkinja Marija Milenković.

Tema broj jedan medijskih napisa proteklih dana jeste pevačica Ana Nikolić koja se našla u središtu skandala nakon raskola sa najbližim saradnikom Sašom Mirkovićem. Video-zapis u kome "Devojka od čokolade" traži novac pokazuje veliku zvezdu takoreći na dnu, sa izranjavanim licem, čije su žive rane postale "najveća briga javnog mnjenja na društvenim mrežama".

- Ne treba biti mnogo pametan u ovakvim situacijama. Mi ne znamo šta se dešava u njenoj glavi. Evidentno je da žena ima problem. Treba da pođemo od sebe u ovakvim situacijama i pomislimo da li bismo želeli da nešto naše ispliva u javnost. Meni je žao te žene. Ona je naša Britni Spirs! Imamo posrnuće velike zvezde. Takođe, ljudski je što vi kao Informer niste objavili njene neblurovane fotografije - započela je Žana razgovor na temu masakriranja lika i dela nekada najaktraktivnije pevačice.

Foto: Miloš Rafailović

Žana Karaklajić

- Godinama unazad apelujemo na nasilje nad ženama, ja sam takođe više puta u medijima govorila o lošem izveštavanju na tu temu. Snimak koji kruži mrežama je nasilje. Izneti takvu intimu se i zakonski sankcioniše. Moramo sprečiti ubuduće ovakve stvari. Privatni snimci i poruke moraju ostati privatni - dodala je Marija Milenković.

Foto: Miloš Rafailović

Marija Milenković

Sporni video-zapis od njegovog objavljivanja podeljen je nebrojano puta na društvenim mrežama, dok na Tik Toku ima skoro dva miliona pregleda. Kao razlog, dato je objašnjenje da je objavljen kako bi se pevačica i njeno neodgovorno ponašanje sankcionisali:

- Inteligentna osoba može da proceni da li je neko u stanju da nastupa. Ono što sam ja videla još kada je Ana krenula sa pričom oko Arene, jeste da žena ima problem. Ne mogu ja da ponudim posao nekome ko nije u stanju da ga obavi. Mogu, ali moram da računam na posledice. Njegova procena je bila loša. Ona je kolač koji su drugi hteli da uzmu za sebe. 

Foto: Miloš Rafailović

Marija Milenković, Žana Karaklajić, Mili Čolić

Nakon inicijalnog snimka, pojavio se i drugi video u kome pevačica govori o svojoj majci, ne štedeći je tom prilikom, a psihoterapetukinja se sada osvrnula i na sam koren problema, te da li je odnos sa porodicom kriv za Anin pad.

- Ona je morala imati oslonac u majci, porodici. Ograđujem se zato što ne znam i ne mogu da tvrdim, ali kada se sve skupi moram staviti težište na njeno odrastanje. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija