• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.07.2023

15:52

"Njeno ubistvo je posledica sesksulanih fetiša"! Vesna Rivas tvrdi: Voljenka je budila psihoze u muškarcima!

Printscreen/Miloš Rafailović

Live TV

"Njeno ubistvo je posledica sesksulanih fetiša"! Vesna Rivas tvrdi: Voljenka je budila psihoze u muškarcima!

Podeli vest

Pevačica Vesna Rivas bila je gost na televiziji Informer, a danas je sa voditeljem Milijem Čolićem u emisiji "Info dan" pričala o misterioznoj smrti pevačice i bivše učesnice "Parova" Voljenke Ilić.

Vesna, koja se bavi astrologijom, numerologijom i gleda u karte, kaže da Voljenka nije imala "rodni kod" po kom bi mogla sebi da oduzme život.

- Bila je izuzetno dobar lik. Dugo sam je poznavala, ali nismo se često viđale. Sve što se desilo je šok za sve koji smo poznavali. Ja sam je dobro upoznala, a kao čovek, kao bivši učesnik rijalitija i kao neko ko je "energosens" i "supervizor", a to sam ja - ne verujem u slučajnosti i ne verujem u suicid. Voljenka nema "rodni kod" samoubice. Bila je školski primer žene koja je volela život - rekla je Rivasova na početku razgovora i dodala:

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

- Bila je harizmatična,  ali povučena.  Bila je dosta stidljiva i rezervisana, ona stara garda devojaka koje su radile na sebi. To je žena koja ni mrava nije zgazila, a imala je svoje snove i majku koja ju je podržavala. Imala je i jasne ciljeve. Trenirala je, volela da peva, igrala... Voleli su je žestoki momci, ali to što nije umela da probere i pobegne iz tog okruženja, to je petnaesti problem. 

Vesna se osvrnula na njen ljubavni život i greške koje je pravila sa partnerima.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

- Ona je prvenstveno tragala za ljubavlju. Maštala je o ljubavi. Bila je veliki romantik. Imala je veliku ljubav, istraživala sam to i nije im se dalo. I neka im se nije dalo. Bili su dobri prijatelji do poslednjeg dana, a sve ostalo su bili veoma loši izbori. U traganju za ljubavlju je bila čak u ljubavno - emotivnom odnosu sa jednim  čovekom koji je živeo u šumi...

Rivasova, koja kaže da je Ilićeva u emotivnim vezama u muškarcima budila psihoze, ne isključuje mogućnost da se njeno ubistvo desilo kao posledica fetišističke igre.

- Voljenka je generalno, koliko god da je bila fina, dobra, mila, nasmejana, skromna, budila malo psihoze kod svojih partnera. Čula sam da su umeli da budu grublji u kontaktu, seksu, svemu... Možda je volela da se igra, ne znam kakva je bila kad je reč o intimi. Možda je budila neke određene fetiše kod muškaraca i uživala je u fetišističkom seksu.  Može da se desi da je njena smrt bila fetisištička igra koja je neslavno završena. A što se tiče oproštajnog pisma, možda je bila primorana daga napiše. Nije suicid, a sve ostalo je za razmatranje. Imala sam vizije, pojavljuje mi se tu neki mlađi momak... Istraga će pokazati da ovo nije suicid, da je mogao neko da je natera da napiše svojom rukom "oproštajno pismo", jer to su samo dve rečenice - poruka sestri i dragom biću.

Vesna je ubeđena da Voljenka nije bila u sekti, jer je u ritualu koristila ikone.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

- Možda je taj neko ko je došao rekao: "Ajde da napišeš oproštajno pismo, da te ispratimo sa tim belim velom, nikada se udati nećeš"... A tih šest ikona... Ona je duboko u sebi bila verujuća, to je bilo šest ikona koje su njoj lično mnogo značile. Da je nešto ritualno, sektaški, tu ne bi bilo ikona. Na sve miriše samo ne na suicid. Ona je baš sad došla do toga što je celog života želela.

Ceo intervju možete pogledati u videu na početku teksta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

"Prljavi novac" klana prale Veljina i Maretova žena?! Na suđenju Bojana i Tanja objasnile odakle im pozamašna imovina
Hronika

"Prljavi novac" klana prale Veljina i Maretova žena?! Na suđenju Bojana i Tanja objasnile odakle im pozamašna imovina

Bojana Belivuk i Tanja Miljković, supruge vođa ozloglašenog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, našle su se i same na optuženičkoj klupi zbog sumnje da su prale pare koje su njihovi muževi zaradili kriminalnim aktivnostima, a na do sada održanim suđenjima njih dve su iznosile odbranu i govorile o poreklu imovine koja je u njihovom vlasništvu.

02.05.2024

08:23

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija