• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.07.2023

13:16

"Svako jutro se zahvalim Bogu što sam živa!" Ruška Jakić otkrila šta zamera današnjim devojkama (VIDEO)

Zoran Sinko

Live TV

"Svako jutro se zahvalim Bogu što sam živa!" Ruška Jakić otkrila šta zamera današnjim devojkama (VIDEO)

Podeli vest

Gost u sklopu zabavnog dela Jutarnjeg programa kod voditelja Milija Čolića na televiziji Informer bila je voditeljka Ruška Jakić.

Ruška se na samom početku osvrnula na svoju voditeljsku karijeru, kao i njenu emisiju "Ljubav i moda" koja je obarala sve rekorde gledanosti. 

- Kada sam krenula da radim na Pinku poremetila sam da je televizijsko tržiste zaspalo. Od mene je zvezdu napravila Branka Džuno, ona je bila strah i trepet jer je svakog petka izlazila njena televizijska kritika. Ona mi je pronalazila zamerke stalno. Nikada nije pričala o mojim gostima već samo o meni, zato je napravila zvezdu od mene, a u našem poslu ne smeš da budeš anoniman. Moja emisija "Ljubav i moda" traje 28 godina, a ja imam tek 40, a vi novinari samo brojite godine. Meni je trebalo 20 godina da me žene shvate, ali bitno je da me sada obožavaju klinci - rekla je ona.

Foto: Zoran Sinko

 

Voditeljka je rekla da je za sebe smatra da je srećna žene jer živi život koji želi, a ima i ćerku koju bezuslovno voli i koja je ponosna na sve ono što njena majka radi. 

- Ništa me ne boli. Ja sam ovim putem kojim se ređe ide krenula pre 25 godina, kada još niko nije znao šta je lajf kouč. Sebe nazivam srećnom ženom jer radim ono što želim i zbog toga što imam ćerku koja je ponosna na mene. Sada pišem priručnik za bolji život jer imam dosta rečenica svojih koje se i dalje prepričavaju. Samo molim Boga da živim život kako zaslužujem - ispričala je ona. 

Ruška je u emisiji kod Milija ispričala da je sa svim bivšim muževima u odličnim odnosima, kao i da ju je jedan pitao da se ponovo uda za njega. 

- Ja sam tri puta srećno razvedena i obožavam sve svoje muževe i nikada nisam rekla ni jednu ružnu reč za njih. Obožavaju i oni mene. Jedan me je čak pitao da li može da se ponovo oženi sa mnom, rekla sam mu da ne može jer je mnogo omatorio. Sada uživam u svom miru i došlo je vreme kada mi je samoj sa sobom najlepše. Više ni ne kuvam, sve u kafani naručujem. Dosta sam se ja nakuvala, svima sam kuvala, dosta je od mene. Kuvam fantastično, ali tek da vidite kako perem prozore... Sve što radim, radim sa zadovoljstvom - rekla je Ruška.

Foto: Zoran Sinko

 

Voditeljka je ispričala da je zgrožena današnjim devojkama jer sve liče jedna na drugu. 

- Moj zadatak je da se obraćam ženama, jer mi sada, nakon 20 godina prilaze i kažu da sam im promenila život. Muškarcima ne fali ništa, mislim da su žene pokvarile muškarce. Došlo je vreme kada su žene sve iste, kada su polugole, kada je više silikona, a manje pameti. Kada pogledaš mlade estradne zvezde, ne znaš jesu li pošle u kupatilo ili na crveni tepih. Ja sto puta kažem da muškarci vole tajne, a toga sada nema. Šta muškarac da očekuje kada vidi da su sve žene polugole i silikonske, a muškarac voli nešto drugo - rekla je u emisiji Ruška Jakić. 

Za kraj, Ruška Jakić je otkrila šta je ljudima potrebno za sreću. 

- Za sreću je potrebno da eliminišeš zlobu, ljubomoru i zasvist, da radiš na sebi, za sreću nisu potrebne ogromne grudi. Za sreću je potrebno malo. Zato ja kažem da svaki dan treba da se živi kao poslednji. Ja svako jutro kada ustanem, zahvalim se Bogu što sam živa i što me ne boli ništa. Nema veze da li imam 1000 dinara ili 1000 evra. Ja ću svako jutro ustati, otići u svoj kafić, naručiti svoj nes, upaliti cigaretu, nema veze što ću kod kuće jesti kačamak - završila je ona. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sestra ubijenog čuvara iz Ribnikara otvorila dušu: Dragan mi je raspoložen došao u san, posle mi je bez njega bilo još teže!
potresno svedočenje

Sestra ubijenog čuvara iz Ribnikara otvorila dušu: Dragan mi je raspoložen došao u san, posle mi je bez njega bilo još teže!

Radica Vlahović, sestra ubijenog radnika obebeđenja i čuvara osnovaca u OŠ "Vladislav Ribnikar," Dragana Vlahovića (53), godinu dana posle tragedije, podelila je neopisivu bol i tugu koju oseća i danas kao prvog dana kada je do nje došla tragična vest da joj je brat stradao na radnom mestu koje je voleo i gde je bio voljen

03.05.2024

11:25

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija