• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.07.2023

13:57

"Nisam gledao da li ona ima ili nema gaće", Era o poljupcu sa Majom Nikolić, a priznao i da li je visio sa terase Suzane Mančić (VIDEO)

Zoran Sinko

Live TV

"Nisam gledao da li ona ima ili nema gaće", Era o poljupcu sa Majom Nikolić, a priznao i da li je visio sa terase Suzane Mančić (VIDEO)

Podeli vest

Era Ojdanić, popularni pevač gostovao je u jutarnjem programu "INFO DAN" na Informer TV i ovom prilikom otvoreno govorio o svom poslu, ali i o privatnom životu i aferama koje je pravio.

Nekoliko sati nakon što su vam poželeli dobro jutro, odmah nakon jutarnjeg kolegijuma, naši voditelji vas uvode i u Info dan, koji je zapravo nastavak jutarnjeg programa.

Foto: Zoran Sinko

 

 

Ovog popodneva gost kod Milija Čolića bio je poznati folker, Andrija Era Ojdanić.

Era je na početku same emisije otkrio Miliju Čoliću gde su ga prvi put okupali posle rođenja.

- Ja sam rođen 13. decembra, kada je bio sneg do grudi. Tada u to vreme kada se dete rodi, starije žene nisu davale da se dete okupa u kući, nego su majka i baba morale da ga okupaju napolju. Mene su na minusu okupale u reci Rzav, a potom povile u suknjetku. Suknjetak je kao podsuknja, ali je to od kudelje i veoma je grubo. To je bio prvi povoj ovog čoveka koji danas sedi u studiju.

Posle ćaskanja sa popularnim pevačem, Mili se u emisiji osvrnuo na par naslova vezanih za Eru. Prvi na redu naslov je bio vezan folkera i Maju Nikolić koja je došla na nastup bez gaća pa ga poljubila u usta. 

- Ja nisam gledao da li ona ima gaće ili nema gaće. Maja je moja velika drugarica i sjajna pevačica. Ona ima prelepa i sočna usta, a nisam ni ja loš. Ovo je jedan drugarski poljubac. Nema ništa više od toga.

Foto: ATAIMAGES

 

 

Naslov broj dva je bio: Era Ojdanić priznao kome se godinama udvarao, pa otkrio o kojoj pevačici i glumici se radi. U tekstu se provlačilo ime i prezime popularne dame Snežane Savić.

- Snežana Savić je oduvek bila velika dama, velika glumica i velika pevačica. Ja se nisam udvarao Snežani Savić, da jesam, osvojio bih je garant. Ona nikada nije davala povoda nekom za tako nešto. Uvek je bila mila, draga i vesela i mi se poštujemo. Ona je lepa, ali nisam želeo da se udvaram, jer na koju god sam ja bacio oko nijedna se nije spasila da ne bude moja. 

Sledeći naslov i tabu tema je bila da li je Era visio sa četvrtog sprata u gaćama, pošto je Suzana Mančić napisala u svojoj knjizi jednu anegdotu sa turneje, ali nije otkrila o kome se radi. Ona je napisala da je popularni pevač visio sa njenog balkona i vikao: "Daj mi malo, daj mi malo, daj mi malo". 

Foto: E-Stok

 

 

- Suzana Mančić je moja velika drugarica, divna žena. Znaš ko je visio na terasi: Lepa Lukić sa mnom je visila. Mi smo kretali svi na turneju pošteni, čim uđemo u hotele "udarao" je ko koga zakači. Tada smo krenuli Lepa Lukić i ja da visimo sa terase na terasu da vidimo ko koga tu udara, da vidimo ko je tu toliko pošten. Lepa je imala dugu spavaćicu i krenula je da puzi za mnom i omakne sa terase i zakači se za terasu da visi i počne da viče: "Jao Ero, molim te pomozi". Ja joj vičem:"Ćuti!", jer treba da pređemo na sledeću terasu, a tamo se čulo svašta. I ja šta ću, spašavaj kolegenicu. To je bio drugi sprat. Ja sam počeo polako da je vučem i spasio joj život. Tako da ja nisam muvao Suzanu Mančić i nisam ja visio na njenoj terasi.

Foto: Zoran Sinko

 

 

Evo kako je prokomentarisao naslov: Sve smo videli posle ovoga, najbizarnija scena: Era Ojdanić peva dok par ima žestoku akciju, svi igraju i pevaju.

Ojdanić je opisao scenu iz "Zadruge 5" u kojoj je zatekao Viktoriju Mitrović i Marka Osmakčića usred akcije:

- Ja sam bio zatečen. Evo šta se dogodio. Bend je svirao, a Zorica me zvala. Dovela me do vrata i ušli smo u sobu. Ja se okrenem levo i vidim jorgan kako skače i neko uzdiše jako. Ja sam đavo i hteo sam da vidim ko je i vidim čuperke ispod jorgana. I ne da mi đavo mira, a tada sam zapevao: "Dao bi krmaču i prase samo da te popnem na se" i podignem jorgan malo, a oni vode ljubav. To se desilo, ja sam video i ne kajem se zbog toga.

U nastavku pogledajte celo gostovanje Andrije Ere Ojdanića, poznatog pevača:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Ocene Crvena zvezda: Ivanić i Spajić potvrdili fantastičnu sezonu
Crvena zvezda

Ocene Crvena zvezda: Ivanić i Spajić potvrdili fantastičnu sezonu

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su Kup Srbije, pobedivši u finalu Vojvodinu 2:1 (1:0). Igra crveno-belih bila je ubedljivija nego što rezultat pokazuje, a posebno su se izdvojili Uroš Spajić i Mirko Ivanić. Uz malo sreće, igrač utakmice mogao je da bude Šerif Ndijaje, ali su mu poništena dva gola.

21.05.2024

23:00

Planeta

Putin poslao poruku u Iran! Stiže uoči Raisijeve sahrane
NAKON SMRTI IRANSKOG LIDERA

Putin poslao poruku u Iran! Stiže uoči Raisijeve sahrane

Ruski predsednik Vladimir Putin sastao se sa predsednikom Državne dume Vjačeslavom Volodinom, s kojim je razgovarao o pitanjima formiranja vlade i od koga je zatražio da prilikom odlaska na sahranu Ebrahima Raisija prenese iranskom rukovodstvu da Moskva očekuje da će se saradnja između dve zemlje razvijati na isti način kao i do sada i nakon smrti iranskog lidera.

21.05.2024

23:00

(VIDEO) Poljski režiser prikazao Putina u pelenama i na kraju ga ubio! Uradak prodat u 50 zemalja! Bljuvotina kakva još nije viđena!
Uskoro i premijera

(VIDEO) Poljski režiser prikazao Putina u pelenama i na kraju ga ubio! Uradak prodat u 50 zemalja! Bljuvotina kakva još nije viđena!

Poljski režiser Patrik Vega napravio je, blago rečeno, skandalozan film o lideru Rusije Vladimiru Putinu koristeći za te svrhe veštačku inteligenciju. On je lice vladara Rusije nakalemio na telo pravog glumca i snimio verovatno najveću bljuvotinu otkako postoji sedma umetnost. Film, naime, prikazuje Putina od 10. godine do njegove izmišljene smrti i već je prodat u 50 zemalja. Makar tako tvrde njegovi producenti.

21.05.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija