• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

14.08.2023

13:18

Karleuša je albumom "Alfa" podsetila ko je i šta je na domaćoj estradi! Ognjen Nestorović i Saša Kostić o novim pesmama pop zvezde

Miloš Rafailović

Live TV

Karleuša je albumom "Alfa" podsetila ko je i šta je na domaćoj estradi! Ognjen Nestorović i Saša Kostić o novim pesmama pop zvezde

Podeli vest

Gosti zabavnog dela emisije "Info dan" kod "estradnog filizofa" i vrsnog poznavaoca tekovina domaćeg šou-biznisa, Milija Čolića, bili su novinari Ognjen Nestorović i Saša Kostić.

Tema današnje emisije "Info dan" na Informer televiziji bio je jedanesti po redu studijski album pevačice Jelene Karleuše "Alfa" na temu kojeg su govorili gosti Ognjen Nestorović i Saša Kostić.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Ognjen Nestorović

- Od juče popodne muzička scena u Srbiji je drugačija. Jelenin spot za pesmu "Karli bič" je senzacionalan, a zatim i sve što je sinoć usledilo je nešto potpuno drugačije. Ovo sam i očekivao od nje. Takođe, po prvi put smo imali nemu kampanju bez ijednog tizera i najave, baš poput svetskih zvezda. Vidi se razlika od ranije jer, ipak, danas se muzika ne pravi kao nekada kada su pevačice odlazile pijane posle grada kad Marine Tucaković, pa joj uz naručenu picu ispričaju svoju tužnu priču. Nedostaje toga, ali Karleuša je našla zamenu u nekim novim ljudima. Ta žena je poslednjih godina doživela teške stvari i bila je na stubu srama, ali je juče sve podsetila na to ko je ona na domaćoj estradi - kazao je Ognjen Nestorović.

Pored Ognjena, gost emisije bio je i novinar Džet set rubrike u Informeru, Saša Kostić koji je istakao da će album "Alfa" svakako napraviti veliki pomak i karijeri Jelene Karleuše:

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Ognjen Nestorović gost "Info dana"

- Iznenađen sam stilom, ali sam znao sam da će biti nešto inovativno. Nisam mislio da će ceo album biti u rep i trep fazonu. Što se produkcije tice, ništa me nije iznenadilo. Iznenadila me je, pak, svojom inventivnošću i novim standardima  koje je postavila u muzici. Ko iole prati svetsku rep i pop scenu zna da je ovaj album napravljen u tom maniru. Vidim da je dosta radila na dizajnu fotografija i vizualima. Napraviće ovaj album sigurno pomak u njenoj karijeri. Ništa slično nismo čuli ni od jednog izvođača na našoj sceni - rekao je Saša Kostić na Informer TV.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija