• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.09.2023

19:11

(VIDEO) Specijaliteti iz Rosića: Novinarka Informera degustirala pitu s višnjama koja se sprema za mega žurku!

Informer

Live TV

(VIDEO) Specijaliteti iz Rosića: Novinarka Informera degustirala pitu s višnjama koja se sprema za mega žurku!

Podeli vest

Novinarka Informera Lidija Makragić obišla je pekaru u kojoj se pripremaju hleb i pite za žurku u Rosićima.

Naša koleginica Lidija obišla je pekaru u selu Rosići, kako bi saznala da li je spreman hleb bez koga pečeni vo i sarmice neće biti ono što bi trebalo da budu. 

U pekari je razgovara sa Aleksandorm Kovačevićem.

Hleb za žurku za Informer stiže sutra. Noćas ga spremamo, a ujutru će biti gotov. U hleb ide so, voda i kvasac, a potrebno je da se mesi oko tri sata - rekao nam je pekar Aleksandar.

Pekarka Maša Jevtić zadužena je za slatkiše.

Imamo pite sa višnjama, jabukama i orasima. Pite sam pravila ja sa koleginicama. Stavljamo deset listova kore. Petnaestak plehova pite imamo za sutra. Ljudi iz Kosjerića vole naš specijalitet i često ga pravimo - rekla je Maša.

Koleginica Lidija makragić degustirala je jednu od Mašinih pita i potvrdila da su izvrsne.

Kako će izgledati pite i hlebovi za žurku u Rosićima pogledajte u videu ispod: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija