• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

06.09.2023

13:24

Draže mi je da jedem paradajz na plaži! Bojan Marović priznao sve o finansijskim problemima: Nisam navikao da štedim!

Zoran Sinko

Live TV

Draže mi je da jedem paradajz na plaži! Bojan Marović priznao sve o finansijskim problemima: Nisam navikao da štedim!

Podeli vest

Pop pevač Bojan Marović poznat je kao zvezda iz senke, koji je bez skandala gradio svoj put na estradnom nebu.

Pred kamerama naše televizije govorio je kako se snalazi u današnjem vremenu, koliko mu nedostaju festivali na kojima je često učestvovao, kao i zašto ga nema na javnim događajima u zemlji i regionu. 

- Navikao sam da budem sa strane i ne trošim energiju na nebitne ljude. Ne pratim šta se dešava na javnoj sceni, prosto nisam tu. Stalno sam u pokretu i nemam baš vremena za javne događaje - rekao je Bojan Marović i prisetio svojih muzičkih početaka, kada je na amaterskom takmičenju u karaokama osvojio automobil marke Jugo. 

- Jugo je bila moja nagrada na karokama, ceo komšiluk me je tada doživeo kao svetlu tačku. Bez obzira na sve jedan segment moj života, kao što su "Skale", pa naredna takmičenja to je bila revija muzike i prava stvar. Festivali su sada prevaziđeni, a vi ste tada u jednom danu imali sve što jedna scene može da pruži i nije mogao da se provuče nijedan fejk signal. Danas je sve drugačije, u eri društvenih mreža ti možeš da imaš ne znam koliko pregleda na Jutjubu, al kada dođe koncert oslikava se pravo stanje stvari. 

Foto: Zoran Sinko

 

 

U jednom trenutku je bilo perioda kada nije bio dobro finansijski o čemu je otvoreno i pričao, naslovi u medijima da pop zvezda jede hleb i paštetu zabrinuli su fanove.  

- Nisam navikao da štedim, novac ulažem u muziku, to je najskuplja ljubavnica. Sve što ulažem, ulažem u to jer to strastveno radim. Meni je draže da jedem paradajz na plaži, bez da imam blam od toga. Treba biti samo svoj, jer je estrada jedna fejk rabota. Najviše oslikava ljude muzika, njihov rad, jer ima onih koji se istinski bave time i nemaju potrebu da udaraju na sva zvona. Završio sam muzičku akademiju i celog života sam u tome, sve mi je podređeno tome. Desi mi se da po šest meseci ne vidim svoju porodicu i nemate garancije da ćete uspeti. 

Foto: Zoran Sinko

 

 

Bojanu Maroviću je na poslednjem nastupu pozlilo i prebačen je u Urgentni centar gde je zbrinut, a slika pevača priključenog na infuziju iz bolnice osvanula je na društvenim mrežama. 

- Svestan sam da dolaze neki mlađi ljudi puni talenta, pekao se ranije zanat na drugačiji način. Nove generacije brzo odustaju, mi smo ko rudari, idemo do kraja. Na poslednjem nastupu mi je pozlilo, organizam je rekao svoje. Moram više računa da povedem o sebi i osluškujem organizam pre nego posao. Puno radim i to je veća količina stresa - rekao je Bojan na Informerovoj televiziji. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija