• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.10.2023

18:52

Raspevani ponedeljak na Informer televiziji! Evo kako pevači pamte tekstove pesama! (VIDEO)

Miloš Rafailović

Live TV

Raspevani ponedeljak na Informer televiziji! Evo kako pevači pamte tekstove pesama! (VIDEO)

Podeli vest

U sklopu raspevanog ponedeljka u emisji Pre večere, imate priliku da slušate kultne narodne pesme uz poznate klupske pevače, Nemanju Maksimovića, Žarka Stanojevića, Marinu Stefanović i harmonikaša Dragana Todorovića Žvakca.

Pevačica Marina Stefanović otkrila je koju pesmu mlade na svadbama zabranjuju ili nerado slušaju i da uvek nastoji da ispoštuje dogovor koji postigne sa mladencima.

- Počela sam da pevam sa bendom koji je uglavnom radio zabavnjake, pošto je to meni bilo blisko lako sam se u to upustila. U početku sam na početku nosila registrator kako bi mogla da se podsetim tekstova pesama. Mlade na svadbama obično zabranjuju pesmu "Nije život jedna žena", da li je zbog sujete ili straha ne znam, ali uvek ispoštujem dogovor sa mladencima. Zanimljivo je da se na veseljima ljudi obično vesele uz pesme koje imaju tužne tekstove - rekla je Stefanovićeva.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

 

Pevač Nemanja Maksimović naveo je kako se opredelio da pretežno radi svadbe i veselja zbog različite vrste muzike koja se rado preva i sluša od strane gostiju.

- Ovu novu godinu ću nastupati u jednom klubu u Ubu kako bi iznenadio svoje ljude tamo i zabavio se u krugu prijatelja. U prethnodnih nekoliko godina sam se opredelio na to da pretežno radim svadbe i veselja jer pored novca koji se može zaraditi, takođe može se čuti različita muzika svih žanrova - rekao je Maksimović.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

 

Pevač Žarko Stanojević istakao je da ove godine nije otišao na odmor jer obično radi noću.

- Ove godine nisam išao na odmor jer radim noću i nemam kada da odmaran. Kad sam nastupao na svadbi u Gnjilanima skoro, vidno je kako se narod dole bori za život i bilo mi je posebno zadovoljstvo da ih uveselim - rekao je Stanojević.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija