• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.10.2023

13:33

Evo zašto muškarci varaju žene tokom trudnoće! Psiholog otkriva mehanizme muškog uma! (VIDEO)

Maša Banđur

Live TV

Evo zašto muškarci varaju žene tokom trudnoće! Psiholog otkriva mehanizme muškog uma! (VIDEO)

Podeli vest

Pojavu muške prevare tokom trudnoće njihove partnerke i razlog takve pojave analizirala je gošća Info dana magistar psihologije Sofija Gačić.

Magistar psihologije Sofija Gačić navela je kako su galsnim feminističkim pokretima ubijene muške uloge jer sada se muškarci povlače u sebe a žene moraju da rade mnogo više.

- Ono što je bitno da znamo je da gde postoji prevara tu ne postoji ljubav bili gej, strejt, muško ili žensko. Kada zaista volite svog partnera nema mesta pomisli o drugoj osobi, o prevari da ne govorimo. Muškarac koji ima hrabrosti da vara svoju ženu ali ne i da je ostavi to je čovek slabog karaktera. Glasnim feminističkim pokretima ubijena je muška uloga gde ekonomija propada, a žene moraju da rade duplo više. Kada muškarac gubi svoj uticaj u kući, pogotovo kada se žena nameće kao dominantna on se povlači u sebe i tu se javlja podobno polje za prevaru - rekla je Gačićeva.

Foto: Masha Bandjur

Sofija Gačić

 

Gačićeva je dodala da su ljudi koji se reklamiraju kao idealni roditelji ili neprestano se hvale partnerom preko društvenih mreža su najpodobniji da se odaju prevari.

- Muškarci i žene koji se na društvenim mrežama reklamiraju kao odlični roditelji i dižu partnera u nebesa, najveća je šansa da su neverni, jer čim morate nešto da naglasite to očigledno fali. Ukoliko muškarac ne voli ženu sa kojom čeka dete tu nastaje mnogo problema, počevši od toga da ta deca izrastaju u disfunkcionalne osobe - rekla je Gačićeva.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Džet set

Srbija