• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.10.2023

21:35

Dnevnik televizije Informer! Evo koje vesti su obeležile 30. oktobar! (VIDEO)

Informer

Live TV

Dnevnik televizije Informer! Evo koje vesti su obeležile 30. oktobar! (VIDEO)

Podeli vest

U centralnoj emisiji televizije Informer, dnevniku saznajte - zašto desničari nisu uspeli da se dogovore oko zajedničkog nastupa na predstojećim izborima, kako napreduje akcija MUP-a za suzbijanje ilegalne migracije i kakve zahteve je Ursula fon der Lajen uputila Srbiji!

Ostale vesti koje su obeležile ovaj dan:

- Vlada Srbije uputila je zahtev predsedniku Vučiću da raspiše nove vanredne izbore za narodne poslanike.

- Predsednik Skupštine AP Vojvodine i Saveza vojvođanskih Mađara preminuo je danas u 67. godini.

- Predstavnici desničara na sastanku nisu uspeli da se dogovore u prostorijama Novog DSS-a o zajedničkom nastupu na predstojećim izborima.

- Ministar odbrane Miloš Vučević uručio je ključeve stanova izbegličkim porodicama iz Krajine.

- Pomoćnik direktora policije Dejan Luković izjavio je da već četvrti dan MUP aktivno suzbija ilegalne migracijem i da je zaplenjeno oružje.

- Direkcija policije u Prištini je počela i završila izgradnju stanice u Zubinom Potoku, ali su Albanci postavili kontejnere.

- Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen apelovala je na Beograd i Prištinu da deeskliraju tenzije, pritiskajući Srbiju da prizna nezavisnost lažne države.

- Andrija Mandić lider koalicije za Slobodu Crne Gore izabran je za predsednika Skupštine Crne Gore.

- Subvencije u poljoprivredi od ove godine su skoro duplirane.

- Šangajska lista uvrstila je kragujevački Univerzitet u 300. na listi po kvalitetu studijskih programa i međunarodne saradnje u polju medicine.

- Očekuje se konačni rezultat utakmice 5. kola regionalne ABA lige Partizana i Crvene Zvezde.

- Čukarički i Vojvodina odigrali su utakmicu sa rezultatom 2:2.

- U toku je svečana ceremoni dodele Zlatne lopte za najboljeg fudbalera sveta.

 

Celu emisiju pogledajte u videu:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!
Sami su to tražili

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!

Demokratija je u Evropi zamišljena kao osnovna vrednost koju podržava šira javnost širom kontinenta. Istovremeno, a talas ekstremne desnice, čiji se vrhunac očekuje tokom evropskih izbora u junu, smatra se samo prolaznom političkom pojavom. I dalje se veruje da će evropska demokratija opstati - iako zvuči utešno, to nije sasvim tačno, piše Politiko .

21.05.2024

19:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija