• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.11.2023

22:49

EKSKLUZIVNO - Džordž Gelovej o druženju sa Kastrom i Arafatom i krahu američko-izraelske vladavine u svetu

EPA

Live TV

EKSKLUZIVNO - Džordž Gelovej o druženju sa Kastrom i Arafatom i krahu američko-izraelske vladavine u svetu

Podeli vest

Britanski parlamentarac Džordž Galovej koji je lično poznavao ljude poput Jasera Arafata i Fidela Kastra u Temi dana objasnio je kako funkcioniše smrtonosna mašinerija koju Zapada koja ućutkuje ljude popud Džulijana Asanža i koja konstantno forsira ekalaciju tenzija sa Kinom i Rusijom

Britanski parlamentarac Džordž Galovej naveo je kako je glavna krivica srba što veruju u boga i porodicu i ne žele da se odreknu svoje slobode, što je danas glavni zločin.

- Da bi ste bili imperija morate nekako da opravdate svoje nasilje. Prema slovenskim narodima postoji nadmenost od strane Zapada, Britanija je počela da trčkara za američim interesima što je sramni kraj za Britance, koji su nekada vladali morima. Milioni Britanaca odbacuju ulogu koju njihova vlast igra u svetu. Glavna krivica Srba je što ne žele da se predaju globalnom diktatu i odreknu se svoje slobode, a pored toga su narod koji veruje u boga, porodicu i poštenje što se danas smatra zločinom. Imperija ima pune ruke posla na Bliskom istoku da bi se puno bavila Balkanom, Malokom X je govorio kako je prošlo vreme u kojem su Amerikanci mogli da dobiju kopneni rat, što smo videli još na primeru Vijetnama. Lično sam poznavao Fidela Kastra i Jasera Arafata koji danas nisu živi i smatram da su obojica ubijeni, čak sam bio pored Arafata kada je bio na samrti. Vreme kada je Izrael mogao bez problema da ubija ljude pod američkom zaštitiom je prošlo - rekao jej Galovej. 

Foto: printscreen

 

 

Galovej je dodao kako je apel španije da Netanjahu odgovara pred haškim tribunalom znak pucanja zapadne mašinerije jer je prvi put da članica NATO predlaže tako nešto.

Palestinci su rešili da će radije umreti u Gazi nego da se predaju Izraelu. Mali Makron koji je zabranio proteste u Francuskoj koji podržavaju Palestinu, na kraju je sam osudio bombardovanje Gaze. Činjenica da je Španija koja je članica NATO apelovala da Netanjahu odgovara pred Haškim tribunalom, govori nam da se ta mašinerija ubijanja polako raspada. U Srbiji se osećam kao slobodan čovek, jer u Britaniji mogu da me uhapse pod optužbom da mrzim Izrael jer podržavam narod Palestine. SAD treba da se plaši Irana jer je njihov narod religiozan i neće im biti problem da svoj život daju za ono što je ispravno, dok Zapadni vojnici nisu voljni da se žrtvuju za svoju vladu. Ukoliko bi blokirali Kinu, polovina svetske nafte prestala bi da cirkuliše, a većina fabrika bi prestala da funkcioniše. Moj prijatelj Džulijan Asandž, proveo je godine u zatvoru koji je namenjen za ubice i teroriste, samo zato što se bavio novinarstvom. Ako bi u mojoj kući izjavio da muškarac ne može da bude žena, mogu snositi zakonske posledice čak i biti uhapšen, a forsiraju da se ti muškarci presvlače u svlačinoci sa ženama i devojkama i koriste ženske toalete. U Velikoj Britaniji su normalizovali prikazivanje analnog seksa između dečaka u državnim školama, nisam siguran koji je cilj guranja ovakvog narativa do te granice da je krivično delo ne slagati se sa tim - rekao je Galovej.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija