• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.11.2023

21:28

Lepenski Vir jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija! Pogledajte Dnevnik televizijie Informer! (VIDEO)

Informer

Live TV

Lepenski Vir jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija! Pogledajte Dnevnik televizijie Informer! (VIDEO)

Podeli vest

Povoljan izveštaj evropske komisije. Pad inflacije desio se zahvaljujući projektu "Bolja cena". Radikali nude rešenja! Koalicija "Srbija protiv nasilja" predala predizbornu listu. Ruski predsednik Vladimir Putin pomno prati situaciju u svetu.

-Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da je važno je da idemo evropskim putem, a da pri tom sačuvamo nacionalne interese. Teškoće se najviše vezuju za Kosovo i Metohiju- rekao je Vučić.

-Povoljan izveštaj evropske komisije! "Oni su prepoznali jasan napredak Srbije na polju ekonomije i privrede. Ni u jednoj oblasti nije zabeleženo nazadovanje u reformama" - rekla je predsednica vlade Srbije Ana Brnabić. Ona je dodala da je partnerstvo sa EU od izuzetnog značaja-

-Predsednica Evropske komisije Ursula fonder Lajn istakla je da bi stvaranje zajednice srpskih opština na Kosovu i Metohiji bio veliki iskorak i za Kosovo i za Srbiju. Evropska komisija ostaje pri uverenju da je priključenje zapadnog Balkana u EU značajno i za zemlje zapadnog Balkana, ali i za samu u uniju-

-Podpredsednik Vlade i minstar finansija Siniša Mali istakao je da se pad inflacije desio zahvaljujući projektu "Bolja cena".

-Radikali nude rešenja vezana za zdravstvenu situacju u Srbiji-

-Koalicija "Srbija protiv nasilja" predala je predizbornu listu. Oni su se zahvalili svima koji su potpisali listu i pozvali građane da 17. decembra izađu na izbore.-

-Na sajmu vina u Šangaju srpske rakije i vina doživeli su veliki uspeh.-

-Ruski predsednik Vladimir Putin pomno prati situaciju u svetu. "Stari sukobi eskaliraju u različitim žarištima. Međunarodna situacija je teška i napeta, prvenstveno na Bliskom istoku" rekao je Putin.- 

-Od početka godine arheološko nalazište Lepenski Vir posetilo je više od 60.000 turista-

Dnevnik televizije Informer pogledajte u videu ispod:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Problem za Francuze: Lukas Ernandez pod znakom pitanja
Fudbal

Problem za Francuze: Lukas Ernandez pod znakom pitanja

Fudbaler Pariz Sen Žermena i francuski reprezentativac Lukas Ernandez (28), koji je u polufinalnom meču Lige šampiona protiv Dortmuda povredio koleno, mogao bi zbog povrede da propusti predstojeće Evropsko prvenstvo, objavio je danas "Lekip".

02.05.2024

17:30

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija