• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.11.2023

09:59

Zapad kontroliše pogubljenu opoziciju: Đilasovi puleni usmerili kampanju protiv srpskog naroda! (VIDEO)

Peđa Milosavljević

Live TV

Zapad kontroliše pogubljenu opoziciju: Đilasovi puleni usmerili kampanju protiv srpskog naroda! (VIDEO)

Podeli vest

O predstojećim izborima i prozapadnoj kampanji koju sprovodi opozicija protiv sopstvenog naroda, pričao je na Informer TV politički analitičar Miljan Jovićević.

Politički analitičar Miljan Jovićević ističe da se opozicija ujedinila i poslala poruku da nema nikakav plan niti konstruktivne ideje kojima će podržati svoju izbornu šemu, kao i da su svi oni pod okriljem Dragana Đilasa.

- Ako je narod bio skoro u nedoumici oko opozicije, sada je sve jasno da su se oni ujedinili i poslali poruku da nemaju nikakav zajednički cilj i plan. Nemaju konstruktivne ideje i činjenice kojima će potkrepiti svoju programsku izbornu šemu. Na njihovu žalost, ne daje se prostora mlađim ljudima u opoziciji, možda bi sve bilo konstruktivnije, da nije sve pod okriljem Dragana Đilasa - rekao je Jovićević.

Foto: Pedja Milosavljević

Miljan Jovićević

 

Naš sagovornik dodaje i da je Dragan Bjelogrlić irelevantna persona iz dela opozicije, jer je na hrvatskoj televiziji vređao Srbiju i naš narod. 

- Suvišno je govoriti o Draganu Bjelogrliću, jer je on irelevantna persona iz dela opozicije koji stoji iza "Proglasa". Zahvalio se svojoj državi narodu za novac koji je dobio za podizanje kulture, tako što je na hrvatskoj televiziji vređao Srbiju i naš narod - kazao je Jovićević.

Celu emisiju pogledajte u nastavku teksta:

Prema rečima Jovićevića opozicija je protežirana od strane Zapada i da se na Šolakovim televizijama prikazuje prozapadna propaganda opozicije koja je usmerena protiv države i naroda Srbije.

- Videli ste da na se Šolakovim televizijama prikazuje prozapadna propaganda opozicije koja je usmerena protiv države i naroda Srbije. Opozicija je protežirana od strane Zapada i zapadnih zemalja i ambasada, koje im režiraju kampanju. Pred nama su velike investicije i građenje naše zemlje i moramo da težimo ka stabilnosti i uspehu naše zemlje i zato narod mora da pametno izabere na predstojećim izborima - zaključio je Jovićević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija