• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.12.2023

08:30

Ulaganja u zdravstveni sistem Srbije nikad veća! Dr Zdravković: Mi smo lider na Balkanu u zdravstvu

Aleksandar Jovanović Cile

Live TV

Ulaganja u zdravstveni sistem Srbije nikad veća! Dr Zdravković: Mi smo lider na Balkanu u zdravstvu

Podeli vest

Zdravstvo u Srbiji je iz godine u godine sve više napreduje, a o daljim planovima i projektima za budućnost Srbije i njenih građana za Info jutro govorila je dr Marija Zdravković, četvrta na listi Aleksandar Vučić-Srbija ne sme da stane.

Ulaganja u zdravstveni sistem nikad veća, podvukla je na samom početku dr Zdravković, ističući da tokom 25 godina rada u zdravstvu nikada nije bilo bolje.

Osvrćući se na komentare opozicije koji uporno hejtuju zdravstveni sistem Srbije, dr Zdravković kaže da se u Srbiji grade bolnice i sistem napreduje sve brže.

- Verujem da ćemo 17. decembra napraviti kao građani Srbije dobru odluku i nastaviti da ulažemo i napredujemo.

Koliko je zdravstvena zaštita napredovala govori i činjenica da se kod nas primenjuju najnovije tehnologije, baš kao i u koroni. 

- Među prvima u Evropi smo dobili antivirusni lek za koronu, Srbija je nabavila taj lek i on je spasio mnoge živote. Lider smo u zdravstvu na Balkanu, i sve smo uradili na inicijativu predsednika Aleksandra Vučića koji se jako temeljno posvetio, on je veliki patriota i državnik. Moramo da ulažemo u zdravstvenu zaštitu. Od 2012. godine otvoreno je 147 zdravstvenih centara  - kazala je naša gošća te se osvrnula i na mamografe koje su mnogi zdravstveni centri dobili.

- Sada je Srbija pokrivena mamografima, jer ih nije bilo.

O lažima koje plasiraju hejterski mediji, dr Zdravković ističe da je to poniženje za sve.

- Nije istina da nema termina u KBC Bežanijska kosa, to je sramna laž! To je nešto što vas jako uvredi. To je poniženje. Ne treba građani da veruju neistinama, na KBC Bežanijska kosa ima termina. 

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija