• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.12.2023

10:59

Ovo ne smete propustiti! "Život kao takav" večeras na Informer TV! Šešelj progovorio o seksualnim odnosnima (VIDEO)

printscreen

Live TV

Ovo ne smete propustiti! "Život kao takav" večeras na Informer TV! Šešelj progovorio o seksualnim odnosnima (VIDEO)

Podeli vest

TV Informer najavila je novi projekat koji stiže na male ekrane već u nedelju od 18.00 časova, a gledaoce očekuje nova emisija "Život kao takav" koja će ih zasigurno zabaviti i zadržati ispred malih ekrana.

U prvoj epizodi pomenute emisije biće gosti psiholog Ana Vlajković, političarka Sandra Božić i doktor Vojislav Šešelj, koji će otvoreno govoriti na temu brak i razvod.

Lider SRS je govorio i o svojim seksualnim odnosima, a istakao je da ih se rado seća.

Pogledajte najavu nove emisije koju ne smete propustiti u nedelju:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija