• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.12.2023

17:16

Izgubila nevinost sa 40 godina starijim verenikom! Paparaco fotograf i rijaliti učesnica otvoreno govorili o svojoj ljubavi! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Live TV

Izgubila nevinost sa 40 godina starijim verenikom! Paparaco fotograf i rijaliti učesnica otvoreno govorili o svojoj ljubavi! (VIDEO)

Podeli vest

U emisiji "Pre večere" gosti Marko Smiljić mma borac, mis Balkana Ivana Mitrović i paparaco fotograf Zoran Buđić Kobra razgovarali su na temu predrasuda i posledica koje predrasude ostavljaju. Gosti su podelili sa gldeaocima Informer televizije svoja paapraco iskustva.

Miss Balkana Ivana Mitrović i fotograf Zoran Buđić Kobra vereni su nekoliko godina, iako je razlika između njih 40 godina.

Mis Balkana Ivana Mitrović ispričala je kako je upoznala svog verenika.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Ivana Mitrović

- Svi znamo da dolazim iz rijalitija. Upoznala sam Zorana tom prilikom. On me je među svim tim takmičarima zapazio. Nakon izlaska iz rijalitija, pozvala sam ga i kliknuli smo odmah. Razlika između nas je 40 godina i 25 dana. Oko četiri godine smo zajedno. Spoznala sam strast sa dvadeset pet godina. Verio me je pre nego što se dogodio prvi seksualni čin. Pre njega nisam imala dečka. Nisam imala nikakvog kontakta sa muškarcima ranije- navela je Ivana Mitrović.

Paparaco fotograf Zoran Buđić Kobra priznao je da je Ivana došla kod njega kući da bi je on slikao.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Ivana Mitrović i Zoran Buđić Kobra

-Njena baba je starija od mene za pravo čudo. U početku me je baba čudno gledala. Starije žene ne mogu da mi se sviđaju jer je sada u prodavnici ajvar jeftiniji nego da mi ga neka baba sprema. Ljubav ne bira granice. Kada su je pitali zašto je čekala 25 godina da izgubi nevinost, ona je rekla: "Čekala sam Kobru"- ispričao je Kobra.

MMA borac Marko Smiljić za sebe smatra da nema predrasude.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Marko Smiljić

-U rijaliti sam ušao da bih promovisao svoj životni stil. Tamo sam svaki dan trenirao i zadržao sam svoju formu. Meni je bila misija vezana za sport, a ne za rijaliti. Dugo su mene driblali unutra jer se ja nisam obazirao. Tri meseca sam ćutao i bio sam kao biljka. Jedan dan mi se nakupila svega. Pala mi je klapna. Udario sam tog Bojana. Tada su se svi pomerili od njega. Svi su se razbežali. Oni su isekli dva minuta klipa i to izdvojili. Mene su svi opravdali u tome- rekao je Smiljanić.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija