• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.01.2024

09:34

Milica Đurđević Stamenkovski odbrusila Đilasovim nasilnicima: Kriju se iza glumaca i poznatih zarad političkih poena! (VIDEO)

Masha Bandjur

Live TV

Milica Đurđević Stamenkovski odbrusila Đilasovim nasilnicima: Kriju se iza glumaca i poznatih zarad političkih poena! (VIDEO)

Podeli vest

Predsednica Srpske stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski, gostujući u Info jutru komentarisala je destruktivno političko delovanje Đilasove opozicije i spoljne pritiske na Srbiju.

Predsednica Srpske stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski ukazala je na to činjenicu da rušenje ustavnog poretka nije produktivan način političke borbe.

- Gest napada na Skupštinu i javna dobra bio je destruktivan potez opozicije koji je zapravo očajnički. Želim da se distanciram od toga, jer lično smatram da uništenje imovine građana i rušenje ustavnog poretka nije produktivan način borbe. Trebalo je da pre izbora razgovaramo o debatama na televizijama i uslovima izbora, a ne da čekamo poraz kako bi blokirali grad. Ova Zapadna opozicija nije državotvorna i da nije poenta kriti se iza glumaca i poznatih ličnosti kako bi se stekli poeni - rekla je Đurđević Stamenkovski.

Foto: Masha Bandjur

 

Đurđević Stamenkovski je dodala kako se predsednik Aleksandar Vučić aktivno bori za našu zemlju uprkos pritiscima na Srbiju koji dolaze iz inostranstva. 

- U politici treba da bude mnogo manje ostrašćenosti i antagonizma, jer opozicija ne želi da prihvati ništa što vlast uradi ili što im ponudu, ma koliko to bilo korisno za državu. Primetila sam linč naših ljudi sa druge strane Drine koji su okrivljeni za to da su oni preokrenuli tok izbora. Aleksandar Vučić je neko ko se aktivno bori za našu zemlju uprkos svim pritiscima sa kojima se susreće i obaveza svih nas kao političara je da se borimo za Srbiju nezavisno od toga u kojoj smo stranci. Srbija je u velikoj opasnost od stranog faktora, a na KiM imamo pokušaj komadanje teritorije što je primer toga - rekla je Milica.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija