• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.01.2024

17:07

EKSKLUZIVNO ZA INFO DAN! Nemački parlamentarac Petr Bistron: U nemačkoj koaliciji nalaze se ekstremni levičari i pedofili! (VIDEO)

Informer/shutterstock/wikipedia

Live TV

EKSKLUZIVNO ZA INFO DAN! Nemački parlamentarac Petr Bistron: U nemačkoj koaliciji nalaze se ekstremni levičari i pedofili! (VIDEO)

Podeli vest

Poslanik Bundestaga i član AFD-a Peter Bistron gostujući u Info danu govorio je o stavu nemačkog naroda prema Srbima i kako njegova stranka gleda na pitanje Kosova i Metohije, a spoljnopolitički komentator Žarko Rakić govorio je o ekstremnoj politici trenutne vladajuće partije u Nemačkoj.

Poslanik Bundestaga i Član AFD Peter Bistron objasnio je da kako AFD predstavlja jedinu partiju desne orijentacije koja ima značajnu podršku nakon Drugog Svetskog rata.

- Nemci kao narod nemaju problem sa srpskim narodom uopšte, a istakao bih da AFD ima dosta srpskih glasača u Nemačkoj koji su izuzetno uključeni. Svi se plaše AFD-a, jer smo prva partija koja se nalazi desno koja je pobedila na izborima i imala ovoliku popularnost nakon Drugog Svetskog rata. U nemačkom parlamentu nas se plaše i ne žele da razgovaraju sa nama i izopšavaju nas što im je uspevalo sa drugim partijama.  Sledeći izbori biće u Saksoniji i Tiringiji gde smo broj 1 po broju podrške - rekao je Bistron.

Foto:  

Foto:  

 

Spoljnopolitički komentator Žarko Rakić naveo je da bi dolazak Alternative za Nemačku na vlast bilo povoljno po Srbiju, jer bi se Nemačka bavila unutrašnjim umesto spoljnim pitanjima.

- Postoji mogućnost da AFD bude zabranjen, jer ima stavove pomirenja sa Rusijom i otimanje od američke dominacije. Za Srbiju bi to bilo povoljno, jer bi se Nemci konačno bavili svojom politikom, Srbija već ima dobre odnose sa Mađarskom koja vodi suverenu politiku i zato će naša zemlja moći da nađe zajednički interes sa Nemačkom ukoliko i ona počne da postupa suverenistički. Ipak sumnjam da će Alternativa za Nemačku doći na vlast i ne mislim da imaju koalicionu snagu. Zelena partija u Nemačkoj je izuzetno ekstremna po pitanju spoljne politike, a oni su zapravo ti koji su nas bombardovali - rekao je Rakić.

Foto: Tanja Andric

 

Briston je dodao kako se u nemačkoj koaliciji nalaze ekstremni liberali i zeleni među kojima ima pedofila, a koji su došli na vlast preko nereda na ulicama finansiranim od strane NVO-a.

Što se tiče pitanja Kosova kao partija zalažemo se za prekid licemerja i težnji ka suverenoj politici. U nemačkoj koaliciji su levičari, među kojima su pedofili iz zelenih i ekstremni liberali, zeleni su došli na vlast tako što su pomoću novca NVO-a da bi izazivali demonstracije na ulicama. Oni su implementirali zakone kojima stavljaju restrikciju na to koliko ljudi mogu da se greju u stanovima, a oni koji najviše od toga profitiraju su Amerikanci. Kada želite da vidite one koji kritikuju Vučićev izborni rezultat, samo pogledate ko ih finansira i sve će vam biti jasno - rekao je Bistron.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija