• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.01.2024

12:34

Mali Džej i Husa u studiju Informera! Otkrili detalje sa snimanja filma, pa zapevali jednu od najtužnijih pesama (VIDEO)

Masha Bandjur

Live TV

Mali Džej i Husa u studiju Informera! Otkrili detalje sa snimanja filma, pa zapevali jednu od najtužnijih pesama (VIDEO)

Podeli vest

Premijera filma "Nedelja" održana je 16. januara u MTS dvorani. Veliki broj poznatih okupio se na ovoj premijeri. Neki iz znatiželje, dok su neki imali osećaj dužnosti prema prijateljstvu koji su gajili sa slavnim pevačem Džejom Ramadanovskim o čijem životu se govori u pomenutom filmu.

Danas o dešavanjima sa seta kao i o izazovu glavne uloge, ali i o reakcijama nakon premijere govorili su pevač Husein Alijević Husa i Alen Selimi, dečak koji glumi malog Džeja.

Pevač Husein Alijević istakao je da se odlično snašao u ulozi Džeja.

Foto: Masha Bandjur

Husein Alijević

-Ja sam znao da sam glumac, a sad sam to i potrvrdio. Mene ceo život porede sa njim. Obojica smo iz Beograda i imamo sličan gradski temperament. Džej je zaista jedan specifičan lik. Ovim putem pozdravljam i Bobana Dedejića i Tefika. Zaista imamo specifičnu situaciju da jedan pevač igra u filmu svog dugogodišnjeg prijatelja takođe pevača. Ta mlađa generacija koja ne poznaje ni Džeja ni mene ima priliku da oseti tu emociju koja je tačna. Što se tiče emocija, tu je bilo raznih, a na prvom mestu setnih. Ja sam tog dana stajao sa svojom suprugom na njegovoj sahrani pored njegove supruge. Ja sam kao čovek i kao prijatelj osećao veliki gubitak što nas je Džej napustio. Najsrećniji bih bio da je on među nama i da on može da odgleda ovaj film o sebi- rekao je Alijević.

Alen Selimi, dečak koji glumi malog Džeja ispričao je kako je došlo do toga da baš on dobije tu ulogu.

Foto: Masha Bandjur

Alen Selimi

-Bio sam u Skadarliji i prodavao ruže i pevao. Video sam Anu i mahnuo sam joj. Ona mi je rekla da je sačekam. Izašla je i pitala me da li znam da pevam. Pitala me je da li znam od Džeja "Nedelju". Ja sam joj otpevao i ona je rekla da su našli malog Džeja. Verovatno ću se u budućnosti baviti glumom. Ivan Jevtović su mi pomagali- rekao je Selimi.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija