• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.01.2024

16:58

Skok u budućnost: EXPO 2027 postavlja Srbiju u sam vrh svetske ekonomije! (VIDEO)

Miloš Rafailović

Live TV

Skok u budućnost: EXPO 2027 postavlja Srbiju u sam vrh svetske ekonomije! (VIDEO)

Podeli vest

U novom Info danu govorili smo o planu razvitka Srbije predsednika Vučića koji se zove "Skok u budućnost", a gost koji je govorio o tome bio je predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević.

Predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević ističe da je predsednik Vučić postavio ozbiljan plan za Srbiju, koji se već primenjuje.

- Ovo je veoma ozbiljan plan koji je izložio naš predsednik. Pogledajte samo koliko je urađeno puteva i infrastrukture od 2012. godine. Svako shvata da sinoćni plan koji je iznešen biće urađen i primenjen, a već su i neke stvari primenjene. Jasni parametri su da je Srbija za 10 godina uradila više puteva nego tokom Jugoslavije - rekao je Stević.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Bojan Stević

 

Naš sagovornik dodaje i da će EXPO 2027. godine biti veliki skok u budućnost za Srbiju, jer će biti pojačana ekonomija i infrastruktura.

- Biće blizu 1000 kilometara puteva i uz to železničkih saobraćajnica, a EXPO 2027 će biti skok u budućnost. Ljudi nisu svesni da smo mi pored Amerike, Argentine, Tajlanda i mnogih drugih država dobili titulu domaćina EXPO-a 2027. godine. Do tog veličanstvenog događaja biće izgrađene mnoge infrastrukturne građevine, stadion, zgrade, izložbeni prostori, parkinzi, vrtići, fabrike i još mnogo toga. Sve to će nam dosta pomoći da ostvarimo još jaču i bolju ekonomiju i da naša zemlja bude u vrhu sveta, a sve će se to desiti uz pomoć našeg predsednika - kazao je Stević.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija