• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.01.2024

16:53

Indija na pragu da postane "najdublja država" uz pomoć Teslinih izuma! Srbina poredili sa hinduističkim bogovima! (VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

Indija na pragu da postane "najdublja država" uz pomoć Teslinih izuma! Srbina poredili sa hinduističkim bogovima! (VIDEO)

Podeli vest

O povezanosti Nikole Tesle sa Indijom, kao i o uticaju te države na Zapad i duboku državu, govorio je u Info danu profesor Velimir Abramović, filozof.

Profesor Velimir Abramović ističe da je hinduistički monah Svami Vivekananda bio u veoma dobrim odnosima sa Nikolom Teslom i poredio je srpskog naučnika sa hinduističkim bogovima.

- Indija ima veliku povezanost nauke i spiritualnosti i zato je moguće da imaju veze sa Teslinim naučnim dostignućima. Vivekananda je upoznao Teslu u njegovoj laboratoriji i tamo je video kako baca munje i njegovi izumi svetle u mraku. Tada je Vivekananda uporedio Nikolu Teslu sa indijskim bogovima, jer i jedan od hinduističkih bogova baca munje - tvrdio je Abramović.

Foto: Tanja Andric

Velimir Abromović

 

Naš sagovornik govori i tome da Indija preuzima polako mesto vodeće duboke države na Zapadu, jer kako profesor kaže mnogi političari na Zapadu su indijskog porekla, ali i uz pomoć Teslinih izuma.

- Indijci su shvatli da je Tesla jedini spiritualni naučnik koji ima viziju, za razliku od Ajnštajna i Nils Bora. Indija je prepoznala Tesline izume bez kojih je nezamislivo zamisliti svakodnevni život i nauku. Indija preuzima polako mesto vodeće duboke države na Zapadu, jer su mnogi političari na Zapadu indijskog porekla, a najviše u Velikoj Britaniji. Velika Britanija je nekada upravljala Indijom, a sada Indijci upravljaju Velikom Britanijom. Indijci žele da naprave posebne večite izvore energije i to uz pomoć Teslinih znanja, zapisa i izuma i naravno etra - zaključio je Abramović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija