• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.02.2024

12:25

Potresna ispovest iz samog pakla! Lekari vređali porodilju, a onda joj pocepali creva! (VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

Potresna ispovest iz samog pakla! Lekari vređali porodilju, a onda joj pocepali creva! (VIDEO)

Podeli vest

Tamara Zarić koja je pretrpela akušersko nasilje prilikom porođaja, ispovedila se o tom nemilom slučaju u Info jutru.

Žrtva akušerskog nasilja Tamara Zarić kaže da je babica nad njom izvršila verbalno nasilje.

- Kada mi je pukao vodenjak otišla sam sa suprugom u bolnicu. Sve me je nenormalno bolelo, a kada sam se obratila babici, rekla mi je da kada sam ustima radila nije me bolelo, a da me sada boli tokom porođaja. Sela sam i razmislila da je možda problem u meni i da bi trebalo da istrpim taj bol i da ga mnoge žene pretrpe - kazala je Zarić.

Foto: Tanja Andric

Tamara Zarić

 

Ona objašnjava i kako je tekao porođaj i operacija u porodilištu gde je Tamara doživela mnoge užasne stvari.

- Nisam mogla da se otvorim 10 prstiju što je norma, a ja sam se otvorio samo dva prsta. Ginekolog mi je rekao preko telefona da moram da idem na carski rez. Odveli su me u operacionu salu, a pošto u porodilištu u Gornjem Milanovcu nema lifta, morali su nosilima uz stepenicama da me nose. Kada su završili operaciju, dobila sam gušenje i videla sam da mi je puklo crevo i da su se izlivale fekalije. Kasnije kada sam se probudila primila sam krv i niko me nije proveravao i tako sam dobila sepsu. Nisu hteli da me puste iz bolnice i babica mi je rekla "nisi valjda Romkinja pa da bežiš iz bolnice sa bebom" - objasnila je Zarić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija