• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.02.2024

18:43

(VIDEO) Opozicionari su se zakleli na vernost gazdi Draganu Đilasu, a ne narodu Srbije! Milićević: Oni su politički impotentni!

Informer

Live TV

(VIDEO) Opozicionari su se zakleli na vernost gazdi Draganu Đilasu, a ne narodu Srbije! Milićević: Oni su politički impotentni!

Podeli vest

O divljanju opozicije u Skupštini Srbije, govorio je ministar bez portfelja Đorđe Milićević i politički konsultant Vlada Dobrosavljević.

Politički konsultant Vlada Dobrosavljević ističe da je opozicija pokušala političku provokaciju u Skupštini Srbije i da pokaže svojim biračima navodnu izbornu krađu.

- Opozicija je pokušala političku provokaciju u Skupštini Srbije. Moje mišljenje je da očigledno da je opozicija visoko podigla očekivanja pred svojim biračima, a sada pokušavaju da pokažu biračima navodnu izbornu krađu. Građani, pa čak i njihovi birači, žele mudre i stabilne ljude i to u situaciji gde celom svetu stoji rat nad glavom - objasnio je Dobrosavljević. 

Foto: Tanja Andric

Vlada Dobrosavljević

 

Ministar bez portfelja Đorđe Milićević kaže da je opozicija pokazala da je politički impotentna i nesposobna da se bavi politikom.

- SNS je pobedila na izborima i SPS je dao veliki doprinos za Srbiju, ako bi se ponovili izbori u Beogradu, tvrdim da bi još više pobedila vladajuća stranka opoziciju. Skoro 15 godina sam bio u Skupštini i nikada nisam video ovakvo ponašanje poslanika i opstrukciju rada Skupštine Srbije. Opozicija je pokazala da je politički impotentna i nesposobna da se bavi politikom - rekao je Milićević.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Đorđe Milićević

 

Naš gost dodaje i da su se opozicionari zakleli na vernost svom gazdi Draganu Đilasu pred kamerama, a ne narodu Srbije.

- Dok se predsednik Vučić bori za opstanak Srba na KiM, opozicija šalje sliku svetu da je Srbija razjedinjena. Opozicionari su se zakleli na vernost svom gazdi Draganu Đilasu pred kamerama, a ne narodu Srbije. Kurtiju ne trebaju portparoli u Prištini, on ima portparole u Srbiji, a to su mrzitelji Srbije i naroda, opozicija - objasnio je Milićević. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija