• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.02.2024

10:23

Marijan Rističević sa suzama govorio o tome kako mu je Đilas psovao majku: Otišao sam na groblje, zapalio sveću i izvinio joj se! (VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

Marijan Rističević sa suzama govorio o tome kako mu je Đilas psovao majku: Otišao sam na groblje, zapalio sveću i izvinio joj se! (VIDEO)

Podeli vest

Gosti "Info jutra" bili su Nebojša Bakarec, član Predsedništva SNS i narodni poslanik i gospodin Marijan Rističević On je govorio o haosu koji je juče na konstitutivnoj sednici napravila opozicija.

Nebojša Bakarec, član Predsedništva SNS i narodni poslanik istakao je da ovo predstavlja vrhunac istorije nasilja Dragana Đilasa.

Foto: Tanja Andric

Nebojša Bakarec

-Sve je počelo još 2005. godine kada je vređao policajca koji ga je snimio. Ipak, ovo nije kraj, videćemo mi još toga. Ovo se desilo prvi put u istoriji. Niko nikada nije tako unizio Parlament tako što prekida konstitutivnu sednicu i pravi haos. Njegova stranka je ispostava Kurtijeve politike. Njihov program je isti kao i Krutijev program: nezavisnost Kosova, sankcije Rusiji... Đilasovi poslanici su Kurtijevi poslanici što je strašna sramota. Nije ni čudo što se tako ponašaju i pokušavaju da unište srpski parlament. Đilas je unapred poručio da taj Parlament neće moći normalno da radi. Oni žele da spreče dovođenje zakona. Bilo da se radi o penzijama, platama, lečenju dece, sve je to uzdizanje Srbije i sve to Đilas želi da spreči- rekao je Bakarec.

Narodni poslanik Marijan Rističević objasnio je da svako ko ima malo iskustva, mogao je da pretpostavi šta će se desiti na konstitutivnoj sednici.

Foto: Tanja Andric

Marjan Rističević

-Ono što nisam mogao da očekujem je da će vođa opozicije da mi psuje majku i vređa me. Verovatno je to zbog toga što sam ga više puta pohvalio u medijima. Gospodin Đilas je svojm nehatom i mržnjom prema Tadiću i Jeremiću uradio ono što mi nismo mogli da uradimo. Postigao je to da neki glasači koji ne bi glasali za nas, sada su glasali za nas. Birači koji su bili orjentisani protiv nas stvroli su sumnju da će Dveri izdati i tako smo dobili više glasača. Zato sam mu ja zahvaljivao na doprinosu koji je nemerljiv. On kaže da sam ga ja isprovocirao. Svi naši poslanici imali su uključene telefone, pa sam ga ja pozvao da pokaže gde sam ja to njega vređao. To je otprilike ono što je juče Đilas uradio. Nije me iznenadilo njihovo zviđdanje ni skakanje, ali me jeste iznenadio stepen toga. Ja sam juče nakon sednice otišao na groblje i zapalio majci sveću i izvinio joj se zbog svega što se desilo- rekao je Marjan Rističević.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija