• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.02.2024

13:02

Nova pesma Monike Ivkić! Pevanje je posao koji radi samo iz ljubavi! (VIDEO)

Informer

Live TV

Nova pesma Monike Ivkić! Pevanje je posao koji radi samo iz ljubavi! (VIDEO)

Podeli vest

Gošća "Info jutra" bila je Monika Ivkić. Ona je predstavila svoju novu pesmu, ali je ispričala svoje dugogodišnje iskustvo na javnoj sceni.

Pevačica Monika Ivkić objasnila je zbog čega se njena nova pesma zove baš Venera.

Foto: Tanja Andric

Monika Ivkić

-Pesma je izašla osmog februara. Venera je bila boginja ljubavi, a za mene je ljubav pokretač svega. Moja ekipa i ja smo odlučili da je to bio najbolji datum za nas. Ja sam po prirodi smeđa, a uvek sam želela da budem plava. Preko je jako naporno. Puno se radi. Po svojim nastupima pevam i pop i narodnjak, ali se u inostranstvu se najvše sluša teški narodnjak. Smatram da je moja publika uvek vesela. Svi počnemo sa modernim fazonom, ali uvek se zavši sa narodnjacima. Sve što je trenutno u hajpu treba da se ispoštuje, ali uvek završim sa Draganom. Da budem iskrena trenutno sam vrlo sretna i zadovoljna. Imala sam periode u svom životu da sam se borila. Imam iza sebe dobur ekipu i smatram da sam u dobrim rukama. Najvažnije u ovom poslu da volite to što radite. Uvek je lepo kad se zaradi novac, ali publika oseti kad nešto radite iz ljubavi- rekla je Monika Ivkić.

Ona je ispričala kako su izgledali njeni prvi nastupi i sami počeci njene karijere.

-Ja sam na početku bila više stidljiva u ovom poslu. Što se duže ovim bavim, stekla sam neku mušku energiju u sebi. Ja sam ovaj posao uvek shvatala ozbiljno, ali sam veliki emotivac. Naučila sam da emocije stavim sa strane. Veliki sam radoholičar. Velika mi je čast da sam mogla da snimim duet sa Miletom Kitićem. Jako sam ponosna što ću imati duet sa Teom Tairović. Ja imam sa svim kolegama topao odnos. Nemamo intenzivan odnos, ali savete slušam isključivo od svoje menadžerke. Porodca se mešala kada sam počinjala sa ovom karijerom. Ja sam prvi put propevala sa pet godina. Intenzivno sam se počela baviti nastupima 2017. godine- ispričala je Monika Ivkić.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Mali Nemanja bio zdravo dete, a sada je nepokretan! Evo koje su strašne posledice morbila! (VIDEO)
Live TV

Mali Nemanja bio zdravo dete, a sada je nepokretan! Evo koje su strašne posledice morbila! (VIDEO)

Sa šest meseci života Nemanja Ljutić zarazio se virusom morbila 2018. godine. Na radost roditelja i lekara, brzo je preboleo male boginje i svi su mislili da je sve u redu. Međutim, dve godine kasnije doživeo je fras zbog izuzetno visoke temperature i nakon nekoliko dana počinje da gubi ravnotežu, a zatim se stvaraju i atonično/mioklonični napadi. Gosti emisije "Info jutro" bili su prof. dr Dragan Delić, infektolog-hematolog i Anastasija Ljutić, Nemanjina majka.

16.02.2024

12:26

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija